Szerintetek az gáz hogy az exem szinte az egyik legjobb barátom?
1év 6hónapig voltunk együtt de a rengeteg veszekedés,csalódás egymás iránt,bizonytalanságok,féltékenykedések teljesen romokba döntötték még a szép élményeket is... Gondolom nem kell tovább ragozni. Nem olyan régen rá írtunk egymásra ugyanis a cuccunk nem került el egymástól és hát muszáj volt beszélgetni.Aztán ahogy beszélgettünk teljesen olyan érzés fogott el mintha egy nagyon jó baráttal ismerőssel beszélgetnék s nem pedig aki lelkileg teljesen tönkre tett stb. Szóval magyarul jóérzés vele beszélgetni jól érzem magam a társaságában. Szokta mondani hogy elég sokat gondol rám meg néha feldobunk egy egy tulajdonságot amit kiismertünk a másikból,jól elvagyunk..:) és egy hónapja van egy barátom azóta és teljesen őt keresem őt látom benne az ágyban is azokat a dolgokat várom amiket a voltom csinált tett velem....:S Persze vele is nagyon jó csak nekem ez egy kicsit furcsa volt meg meg is ijedtem...De egyébként sokan mondták tapasztalatból is hogy ugye nekem is voltom volt az első és hogy az első nagyon behatárolja az egész elvárásainkat meg az egész kapcsolathoz való hozzáállást...
Szerintetek ez így helyes hogy szoktam néha voltommal beszélgetni? Mondjuk ezt senki sem tudja még barátom sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!