Válaszolna valaki?
Figyelt kérdés
Mit tehetnék, ahogy öregszem egyre több embert veszítek el, és nem tudom elviselni... Szeptemberben öngyilkos lett az egyik barátom, pár napja egy másik is. Meghaltak már az anyai ágon a nagyszüleim, és még rengeteg ismerős..Mit tehetnék, hogy lehetne ezt elviselni? 16/F2014. nov. 14. 21:37
1/1 anonim válasza:
egyrészt Részvétem másrészt Elég Szarügy, Szerintem az lenne a legjobb ha leülnél és beszélnél erről a szüleiddel vagy az ismerősökkel de én inkább a szülőket javasolnám vagy ha nagyon nem segít semmi talán az lenne a legjobb ha pszichológus-hoz mennél. Sok sikert és kitartást!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!