Mit gondoltok, mennyire játszom a tűzzel?
A helyzet a következő : kb egy éve megismertem egy jófej fiútársaságot, 4 fiút, azok közül az egyiket már régóta ismerem, ő irt folyton, jókat beszéltünk, kijártunk, szóval ártatlan, baráti dolgok voltak mindaddig mig ki nem derült hogy megtetszettem neki és a végén erre ment ki a játék. Én visszautasitottam, hiszen én csak barátként tekintek rá. Utána másik is a baráti társuságokból több érdeklődést mutatott felém, szintén azt mertem hinni hogy baráti szempontból, de egy bulin bevágta hogy nem-e lennék a barátnője, de szintén rá is csak barátként tekintek. A harmadikkal azzal úgy elvagyunk, annak amúgyis más kijelöltje van szóval azzal a haveri viszony rendesen megvan.
A napokban ismertem meg beszélgetés által a negyedik haverjukat, szimpatikus nekem, de mi lesz akkor ha vele komolyabbra fordul a dolog? Nem lennék amúgy ellene, mert na, bejön a fiú.
akit már a baráti társaság előtt is ismertem azzal jó viszonyban vagyunk, semmi extra, de tartok a másiktól aki többször bepróbálkozott de folyton el kellett utasitsam (viszont hozzáteszem hogy megadtam a lehetőséget, hogy hátha, de nem, nem ment vele).
Valamilyen szinten nem érzem korrektnek a dolgot, de ha igy adja a sors, mit csináljak? Aggódjak?
Mondanám azt hogy én vagyok a ribi meg minden, de én baráti szempontból álltam hozzá mindhez, én mosom kezeimet, nem másztam rá egyikre sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!