Szerintetek van fiú és lány között alá- fölé rendeltség?
Félre lettél értve szerintem
"utálom a férfiaknak ezeket a megnyilvánulásaiket" -> nem szeretem, mikor fiúk ilyeneket mondanak nekem... de hol is van itt az általánosítás.
De félre értettél te is dolgokat. Nincs most előttem, de valami ilyesmit írsz, hogy természetes, hogy a nő hazamegy a munkából és vezeti a háztartást, nem nem az!
Az a természetes, hogy emberek (két férfi/két nő/egy férfi és egy nő) együtt élnek, dolgoznak, otthon egyenlő részben kiveszik a részüket a háztartásból.
Amúgy van egy jó mód a szexista férfiak lepattintására, ne barátkozz velük. Ha olyan párt választassz magadnak, aki nem beszél hülyeségeket, nem leszel csalódott (ebben a témában)
Amúgy meg a nő fizikailag nem képes ugyanarra dolog is igen erős általánosítás. Nyomtam már le velem egykorú fiút. Általánosságban a fiúk erősebbek, ennyi, nem mindig, Persze, ha nem teszel semmit az erőnlétedért, nem csak a fiúk, hanem a legtöbb ember erősebb lesz, mint te, de az meg megint a te döntésed. Amúgy sem vagyunk állatok, jogállamban élünk, nem kell izmosabbnak lenned, hogy igazad legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!