Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg rossz barátnő vagyok?

K. Kilia kérdése:

Tényleg rossz barátnő vagyok?

Figyelt kérdés
Ahogy mondani szokták hogy egy igaz barát mindig meghallgat minden. Én megszoktam hallgatni őket de volt amikor az egyik barátnőmnek tetszett egy fiu es mindig rőlla beszélt szinte már nem is volt más témánk es aztán volt hogy nem jött össze a dolog a fiuval es akkor meg folyton csak arról beszéltünk hogy miert igy történt meg minden de már csak erről beszéltünk és már annyira idegesített hogy én már alig szólalhatok meg és csak tanácsokat adjak. Megértem hogy rossz ha nem jön össze de ne mimdig cssk erről beszéljük. Nekem is volt most higy tetszett valaki mire kiderült hogy van barátnője. És vele minden nap talalkozok ők prdig még nem talalkoztak de nem beszéltem róla mert tudtam hogy nem erdekli mert már próbáltam es egy kicsit rosszul esett hogy alig hallgatott meg de mindegy. Szóval tényleg rossz barátnő vayok amiert ezt gindolom?

2014. okt. 28. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szar ember vagy, ásd el magad.
2014. okt. 28. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Amig ezt magadba tartod addig nem. Igy elolvasva engem is cdak ezt nem jegyeznem meg a baratnomnek
2014. okt. 28. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy az!

Sőt, néha van, hogy akkor cselekszel a leghelyesebben, ha adsz neki egy kijózanító "pofont" (persze a pofon nem szó szerint értendő!), hiszen amit csinál, az már irreális és túlzó.

2014. okt. 29. 02:46
 4/4 anonim válasza:
én is voltam/vagyok hasonló helyzetben, én azt mondtam barátnőmnek h utálom a srácot és ígynem beszél annyit róla. még mindig sokszor van témába a gyerek, olyankor meghallgatom persze, bólogatok, de az ember egy idő után besokall. mons meg neki hogy mivan, be fog sértődni, az én barátnőm is ezt tette de majd lenyugszik.
2014. okt. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!