Barátom öngyilkos akar lenni, mert nem viszonzom a szerelmét (meleg)?
Figyelt kérdés
Facebookon azt írta, hogy elege van, hogy mindenki dobja és senkivel se találhatja meg a boldogságot. Én biszex vagyok és azért utasítottam el a szerelmét, mert nekem nem jön be, túl csúnya, ezt megírtam neki is. És ekkor azt írta, hogy senki nem szereti és jobb lenne ha kiugrana az ablakon vagy agyonütné magát az árammal. Persze mondtam neki, hogy annak nagyon nem örülnék, de akkor is csak a barátja maradok, semmi több... Mit tegyek, nem akarom hogy öngyilkos legyen, bár tudom ha azt tenné, nem az én hibám lenne. Vagy mégis? :/
18F
2014. okt. 24. 19:52
11/14 anonim válasza:
Nem a te hibád lenne ha öngyilkos lenne te megmondtad neki nem akarszt töle semmit az meg hal a tortán hogy az emberel szépen vagy csúnyán beszélnek. Akkor ha az emberrel valaki csúnyán beszél mindenki legyen öngyilkos na ne
12/14 anonim válasza:
Mivel en hetero vagyok, nem tudom hogy mitol sexy egy ferfi. De ha te tudod akkor diszitsd ki valahogy, jarjatok edzeni az csak segithet! Probald tavol tartani olyan helyzettol/eszkosztol ami alkalmas lenne a tervehez. Es amit elottem irtak: keressetek meleghazat vagy tsrsjeteso oldalon keressen magansk valakit. Nekem sincs baratnom egyszer voltam szerelmes ugyhogy ismerem milyen. Az a csaj raadasul nem volt olyan megerto es udvarias mit te (kerdezo). 14/fiu
13/14 anonim válasza:
Nem a Te hibád lenne, de a "túl csúnya" kicsit erős volt. Eleve nem lehet objektíven megítélni a szépséget, biztos van, akinek pont ő az esete. A probléma az, hogy amíg nem teszi túl magát rajtad, addig nem is fog mást találni.
14/14 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy legyen nyugodtan!
Tudom szívtelennek tűnök.
Sajnos a világ tele van ilyen szemétládákkal akik így próbálnak meg érvényesülni, hogy érzelmileg zsarolnak másokat.
Nem szabad hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!