Szerintetek elhívjam randizni? Vagy hová hívjam el? 20/F
Jaj de túlkombinálod istenem...
Mikor épp online, megkérdezed, hogy lenne-e kedve valahová beülni egyik nap kávézni/cukrászdába, bármi. Aztán sétálhattok egyet, mivel maximum az országot tudom belőni, ahol laksz, marha nehéz bármi konkrét helyet még ajánlani.
50 km nem a világ amúgy, hogy ne lehessen megoldani, de ha csak otthon ülsz és azon görcsölsz, hogy elhívd-e vagy sem, avval egy lépést sem leszel előrébb. Rákérdezel, aztán vagy igent mond vagy nem. Vagy érdekled jobban vagy nem.
Szia!
Szerintem nem gáz. Mielőtt a facebook chat részét megcsinálták, előtte mindig levelezés jelleggel mentek az üzenetek, úgy mint e-mailben. Iwiwen ugyanez volt.
Csak ilyenkor nyilván nem enterelgetünk minden sor után, hanem megírod a komplett üzenetet, és majd kapsz rá egy hasonló választ. Ennyi, nincs ebben semmi.
Randihelynek a kávézó, cukrászda - amiket fentebb írtak - szerintem tökéletes. Lényeg, hogy csendes, ne túlzsúfolt hely legyen, ahol mindketten (!!!!!) jól érzitek magatokat. Neked különösen fontos hogy olyan hely legyen ahol nagyjából otthon érzed magad és nem stresszelsz.
Lehet hogy kicsit jobb lenne úgy elhívnod, hogy lenne-e kedve beülni valahova / találkozni . Azt hogy ezt randinak szánod, nem a kérdésben kell megmutatnod, hanem a találkozón.
Sok sikert! :)
Persze, hívd el.
De akár elhívhatod sétálni, kirándulni, tóparthoz is, nem muszáj étterembe mennetek, egy szabadidős tevékenységgel lehet, hogy jobban is járnátok, mert nem kell ott annyira feszengeni stb, spontán jönne minden.
És meghívhatod ott egy fagyira vagy akármire, sőt, ha csinálsz valami szendvicset vagy sütsz valamit az is nagyon nagyon nyerő tud lenni. Ne gondold túl, egy egyszerű lány, aki nem pénzéhes, stb sokkal többre értékeli ezt, mintha 5 csillagos szállodába vinnéd el.
Írjál rá facen, ha nincs fent akkor is, hidd el ha látja, válaszolni fog.
Nem muszáj azt írnod, hogy randira hívod, elég ha annyir írsz, hogy lenne esetleg kedved eljönni ide meg oda stb.
Majd írd meg, hogy mi volt:)
22/L
Remélem, még aktuális.
Hívd el, veszítenivalód nincs, hiszen ha nemet mond, akkor tudod, hogy nem kell érzéseket táplálnod felé :)
Hely: Szerintem menjetek el egy kávézóba, utána séta, aztán elmehettek bowlingozni/billiárdozni :)
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!