Milyen kérdéseket lehet feltenni egy havernak? (fiú-lány)
Tehát nem barát hanem haver.
Beszélhettek filmekről, sorozatokról. Kínos esetek, gyerekkori emlékek, hogyan képzeli el a jövőjét, hova utazna szívesen....
Én az egyik barátommal (ő fiú én lány) már évek óta ismerjük egymást és már nincs nagyon olyan amit ne tudnánk a másikról, mégis egész nap beszélünk. Írja, hogy éppen hol van, mit csinál, mit főz. Ha lát valami érdekeset vagy vicceset akkor lefotózza és elküldi nekem. Persze mindenki csinálja a maga dolgát, de mindig küldjük a helyzetjelentést a másiknak. Nagyon jó szórakozás, egyáltalán nem unom és jót tesz a kapcsolatunknak. Ha találkozunk, akkor is megkérdezem, hogy milyen napja volt, mit csinált, rákérdezek a részletekre és onnan már lehet tovább fűzni a beszélgetést. Pl. ha mondja hogy filmet nézett, akkor beszélhettek arról... ilyesmi. Gyakran megyünk bele mélyebb dolgokba is élőben, de interneten inkább csak poénkodunk, elcsacsogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!