Barátságban a nagy korkülönbség gondot okozhat?
42 éves férfi vagyok, aki egy hosszú párkapcsolat után egyedül maradtam. Adalékként annyit, hogy a párkapcsolatba 26 évesen léptem be és az én hibám is, hogy hagytam, hogy zárkózottan éljünk, ahogy a párom akarta. Előtte bulizós és társasági voltam. Pár hónap "gyászidőszak" után elkezdtem nyitni a világ felé. És valahogy lélekben ma is huszonévesnek érzem magam.Az egyik legjobb barátom egy 26 éves srác, akivel nagyon megtaláljuk a hangot, sok szabadidőt töltünk együtt. Közösen bulizunk, edzünk, eléggé bizalmas a kapcsolatunk. Sokan furcsálják, hogy a 15 év ellenére hogy lehetünk ilyen jó barátok, de őszintén megmondom, hogy "nem adnám őt egy korombeliért oda" :D
Az én gondolkodásmódomhoz is közelebb áll ez, mint a saját korosztályomé, akiket más dolgok foglalkoztatnak.
Nekem régebben egy 60 év körüli barátom volt, akkor voltam én kb 20 éves.
Akkor ez milyen? :)
De van olyan emberke is, aki tízen évesen már úgy viselkedik, mint valami túlérett felnőtt, a neveltetése miatt, vagy nem is tudom.
A közös hang az közös hang, legyen bármilyen korról is szó.
Aki ezen meg kiakad, fel kéne világosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!