Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem megy a beszélgetés. Mit...

Nem megy a beszélgetés. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már a barátokkal se megy olyan egyszerűen.Mintha nem tudnék miről beszélni.Úgy gondolom hogy mások se szeretnek velem beszélni mert bèna vagyok és unalmas.Mintha nem tudnék hozzászólni a dolgokhoz.Ja és valamiért nem nagyon szeretek beszélgetés közben az emberek szemébe nézni.

2014. okt. 11. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor ne beszélgess. Minek azt erőltetni?

Biztos van olyan dolog vagy téma, aminél ha van megfelelő partner aki vevő a mondandódra, akkor tudsz beszélni.

2014. okt. 11. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lehet a dolog mögött, hogy pusztán a barátaiddal nincs meg esetleg az a bizalmi kapcsolat, vagy kötődés, ami alapján akkor is találnátok témát, ha nincs olyan sok közös bennetek.
2014. okt. 11. 19:50
 3/5 anonim válasza:
Van egy ugyanilyen ismerősöm, de ő nem szeretne ezen a tulajdonságon változtatni, de ha te akarsz, akkor sikerülni fog, az a lényeg hogy légy büszke magadra, és semmiképpen sem méregesd össze magad másokkal, mindig jusson eszedbe hogy neked ilyennek kell lenned mert így akarja a sors és ha pozitívan állsz hozzá tutira jó sül ki belőle, ha ezt betartod megjön az önbizalmad és biztos h újra az emberek szemébe mersz nézni majd
2014. okt. 11. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:

én csak azért nem szeretek a szemükbe nézni :D

mert egyszerre csak egybe lehet :D

és olyan hülyén néz ki xD meg azon agyalok, hogy vajon amikor szemet váltok, azt ő észreveszi? XD

2014. okt. 11. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
#4: Az orrnyergét nézd te őrült de próbálj meg ne oda fókuszálni. :D Amúgy meg filmekben is látni én általában női színészeknél figyeltem meg, hogy egyfolytában a férfi jobb-bal szeme között ugrándozik. Zavaró, nem értem miért nem szól nekik a rendező, hogy "héj 1 helyre nézzél már baze!"
2014. okt. 11. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!