Szerintetek ez mit jelent? (Instagram)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy apróság, de szerintem a lényeg a részletekben rejlik. Valakit követek instagramon, aki kb 2-300 embert követ, és likeolom egy-két képét, amit kb. 3-an likeolunk összesen, de ő mégsem "követ vissza" engem, az mit jelent?2014. okt. 9. 19:18
1/10 anonim válasza:
Túl büszke ahhoz hogy kövessen és/vagy nem tetszenek a képeid.
2/10 A kérdező kommentje:
Hogyhogy büszke? De másik 300 embert nem túl büszke követni?
2014. okt. 9. 19:28
3/10 anonim válasza:
Nem tetszenek neki a képeid.
Nem valószínű, hogy minden egyes embert visszakövet, aki lájkol nála.
4/10 A kérdező kommentje:
De nem vad idegen.. Szóval látásból ismer. Pár éve gimiben évfolyamtársak voltunk.
2014. okt. 9. 19:39
5/10 anonim válasza:
Az, hogy nem vadidegen, nem jelenti egyből azt, hogy követnie is kell.
Ez pont olyan, mint hogy nem kell a Facebook-on sem mindenkit bejelölni, akit látásból ismer az ember.
6/10 A kérdező kommentje:
Ott pl. ismerősöm. Régen volt is, hogy likeolta egy-egy posztomat.
2014. okt. 9. 19:51
7/10 anonim válasza:
Ki írta elő, hogy likeolásért követni kell? Ki mondta azt, hogy te vagy a világ közepe, és baj lesz, ha nem rád figyelnek. 14 évesnél nem lehetsz több, az biztos. A baj az, hogy teljesen komolyan veszitek már ezeket a marhaságokat, és képesek vagytok olyasmire megsértődni, aminek az értéke nagyjából a nullával egyenlő.
8/10 A kérdező kommentje:
Mi van? 22 éves vagyok és nem gondolom, hogy én vagyok a világ közepe. Egyszerűen nem értem, hogy egy volt évfolyamtársam, akit követek instagramon, régen FB-n még likeolta is egy-két posztomat, nem követ vissza, pedig 300 embert tud követni. Szerintem valamiért megutált. Csak azt nem tudom, akkor mi a francért nem töröl facebookon vagy tilt le...
2014. okt. 9. 19:56
9/10 anonim válasza:
Vegyél elő egy jó regényt, készíts egy bögre teát, s miután befészkelted magad egy kupac párna és takaró közé olvass egy kicsit. Bár felőlem egy filmet is megnézhetsz.
Ez egy tipikus vihar a biliben ügy. Nincs semmi bajod és kreálsz egy problémát. Régen ismertétek egymást, face-en ismerősök vagytok, de ez nem jelenti azt, hogy minden online platformon látni akarja az általad közölt dolgokat.
10/10 anonim válasza:
Pont erről szól az Instagram. Nem kell mindenkit követni, aki téged követ. Nekem is van (több is), akit követek, lájkolok nála ezt-azt (ha tetszik, nem nyaliból!) ő mégsem követ pedig egy suliba jártunk, Facebookon is ismerősöm. De nem érdekel, nálam is folyamatosan lájkolnak olyanok, akikre viszont én nem vagyok kíváncsi. Az egész arról szól, hogy kövesd azt, akire kíváncsi vagy. Most azért mert vki lájkol még nem leszek rá kíváncsi... Remélem érted a lényegét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!