Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vajon miért nem válaszol?

Vajon miért nem válaszol?

Figyelt kérdés

Talán nem a legmegfelelőbb kategória, de mindegy...

Írtam valakinek egy SMS-t, valami olyasmit, hogy baj lenne-e, ha felhívnám (nem emlékszem a pontos szövegezésre, mert már töröltem a telefonomról), és nem válaszolt eddig. Nem mondom, hogy rég óta - még csak két napja nem válaszolt rá. De korábban (kicsit kevesebb, mint másfél éve) egy számomra igen fontos ügyben - mondjuk - "kerestem fel", és arra sem válaszolt még. Persze, már felesleges is lenne. =P (Hogy miért szeretném felhívni, stb, azt most nem írom le, mert egy előző kérdésemben leírtam. Ha valaki esetleg "nagyon kíváncsi" lenne rá, itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__6..

De már nem aktuális az a kérdés, mert valahogy azóta már ahhoz sincs "kedvem", hogy őt felhívjam.)

Illene békén hagynom az illetőt, ugye? =(

2014. okt. 8. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát igen. Hagyd békén. Nem kíváncsi rád.
2014. okt. 8. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

2 napja nem irt vissza?

igen, szerintem hagyd beken. :/

2014. okt. 8. 17:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2014. okt. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!