Valakinek nincs kedve angolul csetelgetni?
Figyelt kérdés
Hellobello, készülök a felsőfokra és kellene valaki, akivel tudnék kommunikálni mondjuk skype-on. éés fontos, hogy ez a valaki tudjon angolul, legalább középszinten. valaki jelentkező?2014. okt. 7. 15:20
3/6 anonim válasza:
Én középszint körül vagyok viszont nincs skypom, max írásban tudom bevállalni:)
4/6 anonim válasza:
I'm in. I haven't got Skype, but I chat with U in facebook gladly!
5/6 anonim válasza:
áhhh, felső.... milyet csinálsz?
usually I have no time for Skype so I would rather chat with u here if u dont mind.
6/6 anonim válasza:
A 4-en felrohogtem:-)))Egyebkent szivesen segitenek de dolgozom,szoval rendszeresseggel nem tudlak bevallalni,igy igen,h mondjuk beszelunk Skype-on egy orat,de azt h mondjuk minden Szerdan a gep elott leszek pontban,szoval azt sajna nem:-)))
De ha van kedved szivesen Skype-olok veled,30 no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!