Hogy kerüljek vele kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Van egy srác, idősebb tőlem. Még életemben nem beszéltem vele, de teljesen odavagyok érte, míg ő azt sem tudja ki vagyok. Mivel kb. 5 év van közöttünk, biztosan kislánynak tartana, de én mégis nagyon szeretném megismerni.2014. okt. 2. 16:44
1/4 anonim válasza:
Kezdemenyezz ismerkedest rengeteg lehetőséged van rá ma már az interneten keresztül is kozel lehet kerulni egymáshoz nen irok most tippeket , de ha nem jut eszedbe semmi akkor írj privit és segítek addig is sok sikert .
2/4 anonim válasza:
5 ev az nem sok de attol fugg te mennyi vagy.. mert pl:a srac 20. Akkor bem biztos hogy egy 15 eves*kislanyra hajtana*
En erre csak azt yudom neked irni kerdezo hogy ha valakire nem figyel fell az ember valoszinu nincs meg a kozos szimpatia... ha meglenne akkor a pasi keresne teged. Szerintem az rossz ha egy csaj teker egy pasi utan...olyan mintha felajanlanad magad.
Inkabb hagy a francba ha tetszel neki ugyis eszre fog venni!!
3/4 A kérdező kommentje:
Felfigyelni nem nagyon tud, mivel tényleg nem tudja, hogy ki vagyok.. Bár, ha facebookon bejelölném, akkor olyasfajta reakcióra számítanék, hogy: "Ez meg mit akar? Ki ez?" Egyébként korban, igen, 15-20 (bár lehet csak 19:D).
2014. okt. 2. 19:45
4/4 anonim válasza:
Tudod kerdezõ nem bàntani szeretnėlek megėrtelek hogy dobog a szived egy sràc utan:)
De ne te fuss mar egy pali utan!
Hogy lehet az hogy a srac nem is tud rad felfigyelni,de te igen??akkor csak latatok mar egymàst???
Amit te.erzel az nem szerelem csak fellangolas.. vagy nagyon tetszik dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!