Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek tetszek neki?

Szerintetek tetszek neki?

Figyelt kérdés
Engem szokott nézni órákon és bevallom én totál belezugtam. (mellesleg elég távol ül tőlem szóval nem kényszerből néz) Szerintetek tetszek neki?

2014. szept. 30. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen szituban vagyok :) Igazából mindenki más... nekem mindenki azt mondja hogy ez annak a jele :)
2014. szept. 30. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
lehetséges :) próbálj meg vele beszélgetni, akkor talán egyértelműbb lesz :D
2014. szept. 30. 21:52
 3/4 anonim válasza:
Én most vagyok 9-es kollégista és van itt egy fiú aki engem szokot nézni és ma köszönt is nekem az iskolában is engem nézet elég feltűnően a barátnőim meg azt nevették. Lehet hogy bejövök neki mert akkor biztos nem úgy bámulna mintha fel akarna falni a szemével, de az egyik barátnőmet is így mámulja meg kitudja még kit. Egy csomó nálam szebb lánnyal van jóban bíztos nem én kellenék neki. Figyelj oda mit csinálsz mert lehet hogy egy ilyen nőcsábász és csak kihasználna téged. De mindenképpen beszélj vele mert így sosem lesz belőle semmi.:)
2014. okt. 2. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:
nem ő nem nő csábász gyönyörűen rajzol és nem verekszik és jóba van egy két lánnyal de csak haveri viszonyban és nem nézné ki belőle hogy nőcsábász
2014. okt. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!