Egy vízöntő férfi ha közeledik és akar tőlem valamit, annak mi a jele?
Figyelt kérdés
Elég kiszámíthatatlan és nem tudom, hogy mit akar. Esetleg kezdeményezzek én?2014. szept. 25. 10:19
1/4 anonim válasza:
Felejtsük már el ezt a handabandát, hogy "vízöntő férfi". Ugyanazok a jelek ha vízöntő, ha akármi más. Keresi a társaságod, érdeklődik irántad, odafigyel rád, megérint többször, vagy netalántán esetleg randira hív.
Igen, természetesen kezdemnényezhetsz te is.
2/4 anonim válasza:
Akkora badarság ez a vízöntő férfi.. Ha kos lenne, vagy bika, akkr mi lenne? Felejtsd el ezt!
És ha tetszik, kezdeményezz. De szerintem jobb, ha a férfi kezdeményez.
Ha nem tetszik, mondd el neki szépen, hogy nem az eseted és nagyon sajnálod.
Remélem segítettem? :)
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor vonatkoztassunk el, hogy kinek mi a horoszkópja. Az a baj, hogy egyszer olyan mintha akarna valamit, egyszer meg hideg. Néha csak úgy bejön a munkahelyemre néha meg vásárol is. Ő nem keres. Nem kezdeményez. Nem tudom, hogy mit akar.
2014. szept. 25. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!