Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igazságtalanul vagyok féltékeny?

Igazságtalanul vagyok féltékeny?

Figyelt kérdés
Van egy fiú legjobb barátom,akinek rengeteg haverja van.Többek között pár lány is.A lányokkal nincs semmi bajom,barátomat is imádom,de amikor azok eggyut lógnak marhára utálom őket és féltékeny vagyok rájuk,mert velük van.Nem is az a baj,hogy vannak más barátai,hanem hogy velük azt veszem észre többször szeretne lenni,pedig elvileg(pár hóbapja) én is az egyik legjobb barátja vagyok,mégis elhanyagol, kevesebbet van velem.Szerintetek jogosan vagyok féltékeny?Attól félek hogy ők lesznek majd a legjobb barátai,és már egyálta nem lesz ideje rám.

2014. szept. 22. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem érdemes féltékenykedned. A barátságot nem lehet erőltetni. Hány évesek vagytok? Tanultok még? Lehet új barátságot kialakítani, ha ez a jelenlegi nem megy. Fel a fejjel!
2014. szept. 22. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!