Érdemes ilyenekkel barátkozni?
Figyelt kérdés
Elhívnak magukkal ilyen helyekre,de kiröhögnek a hátam mögött meg szivatnak.Pl.elhívtak a strandra,ott is ebédeltünk,én késöbb végeztem,de nem vártak meg,hanem felálltak és 5 méterről kiabáltak,hogy menjek már.Meg a papucsomat is elhajították.Meg egyszer voltunk koncerten,egy padon ültünk,amire ráraktam az innivalómat ott meg azzal szórakoztak,hogy azt próbálták lelökni meg kiburítani.Érdemes ilyenekkel barátkozni?2014. szept. 10. 21:50
1/9 anonim válasza:
Igen érdemes. Nagyon kedvesnek tűnnek, tehát nem értem hogy mi a problémád.
2/9 anonim válasza:
Olyanokkal akik csak azért hívnak el bárhova is, hogy nevetség tárgyává tegyenek? Hát...
3/9 anonim válasza:
Ezt most te se kérdezted komolyan ugye?
4/9 anonim válasza:
Hát nem a te társaságod az biztos. De szerintem csak komolytalankodnak. Ha te szívatnád őket akkor nem vennék komolyan és veled együtt nevetnének.
5/9 anonim válasza:
Sajnálom, de csak azért hívnak el mert nincs jobb dolguk, mint egyesekből hülyét csinálni. Nem érdemes.
7/9 anonim válasza:
Igazán jóindulatúak, tényleg. Imádnak téged, nagyon jófejek veled...persze barátkozz csak velük, igen, ez a legjobb döntés.....Ember! Ugye ezt nem komolyan kérdezted?
8/9 anonim válasza:
Én is belekerültem egy ilyen csapatba sajna, de szerencsére már jó távol kerültem tőlük.
Folyton kiforgatták a szavaimat, kibeszéltek, piszkáltak.... de bulizni meg elhívtak mindenhova, unszoltak, hogy menjek, de tudtam, hogy ott is csak ugyanazt csinálnák velem, amit alapból is tesznek.
Nem érdemes, SŐT, káros az ilyennel egyáltlán szóba kerülni
9/9 anonim válasza:
én még alapiskolában kerültem ilyen helyzetbe...
és mi lett belőle?
Igazgatói megrovás iskola területén való verekedésért
szóval...ne nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!