Ti osszekoltoznetek igy a barataitokkal?
Figyelt kérdés
Van egy baratnom (lany vagyok) kiskorunk ota ismerjuk egymast. Nekem harom eve van parom neki ket eve kissebb nagyobb megszakitasokkal.
A baratnom szulei nem birjak elviselni a parjat most koltozni szeretnenek alberletbe szukosen de kijonnenek.
Egyre tobbszor kerult nalunk is szoba a koltozes nekunk anyagilag nem okozna gondot illetve mi jol kijonnenk a fizetesunkbol kenyelmesen.
Szoba hoztak hogy koltozzunk ossze es mindenkinek olcsobb ami teny viszont en ugy gondolom hogy ha mar kulon laknank akkor jo lenne tenyleg ketten lakni.
Ti hogyan dontenetek? Tanacstalan vagyok. Egyebkent 23 evesek vagyunk.
2014. szept. 4. 21:07
1/1 anonim válasza:
Én mindenképpen a kettesben elköltözős variációra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!