Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek milyen a barátnőm?...

Szerintetek milyen a barátnőm? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm egész nyáron hanyagolt, pedig mi már 4 éve mindennap egymással töltjük. Mióta összevesztem a másik barátnőmmel, Ő a pártjára állt, és egész nyarát vele töltötte ,illetve a barátjával. Egyszer rámírt , hogy talizzunk ( miután lemondott 4 találkozót) én meg mondtam,hogy beteg vagyok. Lehordott mindennek,ezért inkább belementem, így lázasan bementem hozzá . MINDÖSSZE 10 PERCET VOLT VELEM, utána simán lerázott a pasija miatt, csak még megkért,mielőtt találkozik vele ,cipeljem el a cuccait haza. Én meg mint egy inas így is tettem. Azóta nem találkoztunk.

Most ráírtam,hogy mivan, ő meg lecsicskázott,meg nyomorékozott. Mindig durván beszél velem, sosem hallgat meg, én nekem meg így sincs önbizalmam,de ő lerombol.

Holnap iskola, és mivel osztálytársak vagyunk 100% hogy odajön mintha mi sem történt volna, és odaakar ülni mellém. De én nem tudok megbocsájtani,hogy az egész nyaramat sírással töltöttem miatta.

Szerintetek mit kéne tennem? 16/L

2014. aug. 31. 14:26
 1/9 anonim válasza:
Mostmár megtanultad a pasi fontosabb mint a legjobb barátnő 14/L én is átéltem
2014. aug. 31. 14:33
 2/9 anonim válasza:

Hat sajnos te egy naív kislány vagy akit mindenki kénye kedve szerint lehet ugráltatni

Azt kene tenned hogy rabszolgatartók helyett barátokat keressél!

További jo csicskáskodást puszi! :*

18f

2014. aug. 31. 14:34
 3/9 anonim válasza:
92%
Ne barátkozz vele! Ezt rossz volt olvasni. :/ Ilyen lányoktól mentsen meg az Isten!
2014. aug. 31. 14:35
 4/9 anonim válasza:

Muszáj leszel a sarkadra állni, és megmondani hogy Neked erről az egészről mi a véleményed. Az önbizalmadat erősíteni kell, és erre a legjobb ha kiállsz önmagad mellett, és nem hagyod hogy hülyét csináljon belőled.

HAJRÁ!!

2014. aug. 31. 14:36
 5/9 anonim válasza:

Szerintem csak túl kedves lány. Ezért nem piszkálhatod.

2014. aug. 31. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Mond meg neki, hogy nem érdekel , hogy a továbbiakban mit csinál, te leszarod. Ha emiatt téged piszkálni fog, az a saját lelki szegénységét fogja bizonyítani.
2014. aug. 31. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha vagytok olyan szinten, megmondod neki, hogy nagyon megbántott. Tényleg rondán beszélt veled, legyen annyi önbecsülésed és méltóságod, hogy innentől kezdve semmibe veszed, és megpróbálsz arra méltó emberekben barátságra lelni.

Én az egyetemet úgy kezdtem, hogy volt egy lány, akivel összebarátkoztam, aztán elkezdett bunkózni, nem csicskázott le, de nagyon lekezelő volt, egyszer-kétszer hagytam, gondoltam magamban, ilyen a stílusa. Aztán rájöttem, hogy a személyemnek szól a parasztkodása, fél perc alatt átmentem másik csoportosuláshoz, ahol emberként bántak velem, és nagyon megkedveltük egymást. Egyetemen persze már nehezen torkollik legjobb bariságba egy ismeretség, de a Te korodban ez még megtörténhez. Szóval figyelj, a legjobb barátságok sokszor annyiban különböznek a szerelemtől, hogy nem vonzódtok egymáshoz testileg. Ha lenne egy párod, attól se tűrnéd, hogy így beszéljen veled, nem? Persze fájó kilépni bármilyen kapcsolatból, de a csicska a lehető legundorítóbb jelző, amivel illetni lehet egy másik embert, még a szimpla k*rvázásnál is rosszabb és megalázóbb. Leépülnék a kiscsajról szó nélkül, kész, elvesztette kegyeim, elmehet a fakkba. Nem ellenségeskednék vele, de határozottan tartanám a 10 lépés távolságot, érezze csak, hogy elveszített, és nélküle is tudok boldog lenni, mert velem így senki nem beszélhet. Ha valakivel kedves vagy, és nem ugyanúgy közeledik veled, hagyd a fenébe. És örüljön, hogy nem vágod szájba...

L23

2014. aug. 31. 14:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor megfogadom, a lelkem mélyén én is így gondoltam,hogy a mi barátságunkat az én részemről is le kell zárni és messziről elkerülni egy ilyen embert.
2014. aug. 31. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Így lesz jó. :)
2014. aug. 31. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!