most leszek 9.-es és nagyon félek attól, hogy hogyan lesz ez a barátkozás dolog.
mit csináljak? hogyan kezdjek el beszélgetni valakivel?:) nem akarok túl nyomulósnak tűnni..
tudom, egyszer ez úgy is kialakul, de én most az első napra gondolok.
de a lényeg: hogyan ismerkedjek az új sulimban?:)
2014. aug. 31. 13:27
1/7 anonim válasza:
Szia, most leszek én is 9-es. Szerintem legyél nyílt mindenkivel szemben akárki is az. :) Én ennyit tudok tanácsolni.
2014. aug. 31. 13:34
2/7 anonim válasza:
Ki fog majd alakulni a klikkesedés úgyis magától:D
Igazából minél több emberrel beszélsz annál jobban rájössz hogy ki olyan akivel szívesen beszélsz és ki az aki nem, rajtuk meg látszik, ha jól érzik amgukat miközbe beszélnek veled. Nem kell félni, egyszerűen megy az:D
2014. aug. 31. 13:55
3/7 adamkax10 válasza:
Hy én is holnap megyek az új sulimba es naon parázok hogy mi lesz! Ráadásul nekem van 1 olynom, hogy valami okbol akarmi van mikor ramjön elvörösödök mint 1 túszentés!+ma semmi se akar összejöni elkel HÉV eznem meg metróznom a sulimig es az kb 40 perc egy bő fehér ingbe meg fekete nadragba!!
2014. aug. 31. 16:41
4/7 anonim válasza:
Én is holnap megyek az új sulimba és én is eleget streszelek rajta hogy milyenek lesznek az osztálytársaim. Mindenki azt mondja hogy legyek nyitott mindenki felé bár, kiváncsi leszek hogy mi lesz majd belőle :)
2014. aug. 31. 22:13
5/7 A kérdező kommentje:
Jaja..koszonom szepen, megfogadom
ezen en is filoztam, hogy mi lesz az unneplovel:D
de egy fekete farmer, amin nem annyira latszik és egy feher ing, amire fel vesze egy pulcsit boven megteszi:D
2014. aug. 31. 22:15
6/7 adamkax10 válasza:
Jah és mondjuk nekem anyijo ebbe, hogy 9re kell bent lennem és csak 3 osztályfőnöki órám lesz!De az a gáz hogy nekem inkább ilyen utcai deszkás stílusom van es ez a nagyon lenge fekete ünneplő nem naon eltet!
2014. aug. 31. 23:12
7/7 adamkax10 válasza:
+ma mar stressz old9t is bevettem de nem tom hogy működöt mert utánna lealtam filmezni de most mar a faradsagtol anyira nem vok ideges mert tudom ,hogy holnap elkezdődik az apokalipszis es nem kell mennem suliba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!