Lehet hogy csak én fújom fel a dolgot? Tovább lent
Mi a legjobb barátnőmmel mindig elolvassuk egymás dolgait...akár blog,akár házidolgozat,akár idegen nyelvű fogalmazás,akár internetes pályázatra írunk...szóval mindent na...én ezt mindig természetesnek vettem,hogy ha kikéri a vélemélyemet valamiről akkor azt megnézem,hiszem valószínűleg sokat dolgozott vele...megtiszteltetésnek veszem,hiszen ez azt jelenti hogy számít neki a véleményem...nem számít hogy 500 karakter 5000 vagy akár 15.000...sosem mondanám azt hogy túl hosszú,maximum azt,hogy majd később tudom majd csak elolvasni,mert most más dolgom van...de ha sürgős akkor nagyon igyekszem hogy el tudjam olvasni mihamarabb...
mi nagyon közel állunk egymáshoz,mintha a testvérem lenne...minden nap órákat beszélünk már évek óta...azonban ha a ti barátságotok nem ennyire szoros szerintem nincs okod sértődésre...nekem is van rengeteg olyan "barátom" aki így reagált volna mint a te barátod...de engem ez annyira nem is zavar,mert nekem csak az az egy barátnőm érdekel igazán,más nem...szóval én azt mondom hogy minden attól függ hogy mennyire szoros a barátság...ha úgy érzed számodra ő sokkal fontosabb mint te neki...te kezdeményezed a beszélgetéseket,a közös programokat legtöbbször akkor hagyd a csodába,keress olyan barátot akinek te is fontos vagy,és ápolni akarja a kapcsolatát veled.
18\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!