JD FAN kérdése:
Vannak még normális 14-16 lányok?
Figyelt kérdés
Normális:
-nem alkoholizál
-nem cigizik
-utálja a pávákat
-nem külső alapján ítél
Ja és vidéki városban élek
Borsod megye
2014. aug. 28. 22:39
1/9 anonim válasza:
-utálja a pávákat
-nem külső alapján ítél
Ez a kettő azért nem teljesen fér össze. Ne érts félre én is utálom az ilyen kis buz*kat, de ha te utálod őket ,akkor bizony lülső alapján ítélsz.
2/9 anonim válasza:
-A pávákat nem tűröm meg..mert azok nyafi lánykák,
-Inni hát..néha néha 1 sör föleg foci meccsnél.
-Aki nem csodás páva madár,és sminkes cica azt elfogadom olyannak amilyen.
-Cigit nem fúj
ÉS I LOVE METÁL!!!!
16/L
3/9 Emilla1997 válasza:
Igen vannak,csak nehéz találni^^
5/9 Emilla1997 válasza:
De egyébként nincs olyan lány aki nem külső alapján ítél. Mert hát persze megnézi ,hogy-hogy néz ki egy fiú. Bulikban,fesztiválokon alkoholt inni szerintem nem bűn,csak nem totál részegre .
6/9 anonim válasza:
Ugye nem kamuztok? Tényleg vannak? Szerintem meneküljetek mert az a maradék fiú akik bátran küzdenek a pávásodás ellen lecsapnak rátok :D
7/9 anonim válasza:
jat en-nem iszok
-nem cigizek
-engem hidegen hagy hogy a fiu pawa vagy nem, azert megnezem hogy hogy nez ki, de nem elsodleges.de pesti vagyok.:) 14/L
8/9 A kérdező kommentje:
KRUTOJ PRIANIK:
igazad van,ez rosszul írtam fel
de a pávák eltérnek viselkedésben is
2014. aug. 29. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!