Milyen segítség van öngyilkos hajlamúaknak?
Figyelt kérdés
Barátnőm nagy bajban van, szeretnék neki segíteni. A jó szó már nem használ. Milyen ingyen hívható számok vannak, amiket talán felhívhatna? Van valami oldal, ahol az élet szépségei vannak felsorolva? Valami videó?
Bármilyen segítség jól jönne.
2014. aug. 26. 11:43
2/9 anonim válasza:
Ha magától nem akarja,kár is erölködni.Amúgy meg ha valóban az lett volna,már megtette volna.
3/9 A kérdező kommentje:
Most van a mélyponton, eddig csak süllyedt lefelé.
2014. aug. 26. 11:55
4/9 anonim válasza:
Ismerős a helyzet. A volt barátnőm is meg akart halni. Én rávettem a szüleit, hogy utaltassák be pszichiátriára egy hónapra. De vannak ilyen segítő csoportok, akiket fel lehet elvben hívni, keress rá neten.
5/9 anonim válasza:
Szia! Hány éves a barátnőd? Miért akar öngyilkos lenni?
6/9 anonim válasza:
ismerős csak ott én vagyok a depressziós barátnő! :D
amúgy aki meg azt mondja hogy már megtette volna ha igazán akarta volna, annak fingja sincs milyen ez! :,D rohadt nehéz, de amíg nem ismeritek az igazi depressziót, addig meg csak meg se próbáljátok megismerni, mert úgysem fog menni! ;)
7/9 frocor válasza:
Szia. hány éves? [link] kék vonalat ajánlom. ha nem tudod rávenni,vagy nem akarja magától, nem fog sikerülni.sokan félnek az ilyenektől. talán tudok neki segíteni. csak legyen 15 év alatt
8/9 A kérdező kommentje:
17 éves, a barátja undorító módon közölte vele, hogy sosem szerette; ez indította el az egészet..
2014. aug. 26. 18:25
9/9 frocor válasza:
kék vonal lesz a jó. napközben van csak, de keveset kell várni hogy sorrakerülj, és kedvesek meg minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!