Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy adjam tudtára FINOMAN,...

Hogy adjam tudtára FINOMAN, hogy nem kívánom a társaságát?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm (fiú), párszor beszéltünk, jó fej volt, aztán írogattunk facebookon, ott nem nagyon vagyok most fent, hogy ne írjon rám, azóta viszont mindenhova jön, ahová én (pl. futni, kutyát sétáltatni, van egy fagyizó, ami a "törzshely" a haverokkal, állandóan ott eszi a fene). De közben rájöttem, hogy nagyon untat. Viszont kezdeményezi a találkákat, ma este elhívott tűzijátékot nézni, és nem tudom, hogyan mondjak neki nemet, ha valamilyen kifogást keresek, rögtön hisztizik, hogy le akarom rázni, stb.

Nem hiszem, hogy többet akar barátságnál, tudja, hogy van barátom.

18/L

2014. aug. 20. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Barátod intézze el
2014. aug. 20. 18:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Viselkedj közömbösen. Hisztizik, hogy le akarod rázni ?? Mondd meg neki, hogy igen, most nem kívánod másnak a társaságát.
2014. aug. 20. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Az a baj h ezt így elméletben megbeszéltem magammal, csak élesben sajnálom, mert nincs barátja.

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek :)

2014. aug. 20. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát így, hogy nincs barátja megértem. Voltam már hasonló helyzetben amúgy. Elkezdtem tökre hanyagolni az embert, nem írtam neki vissza, nem mentem azokra a helyekre, ahova ő. Aztán lekopott végül.

Sajnálhatsz másokat, de neked akkor is a te életed legyen az elsődleges. Ha nem érzed vele jól magad, akkor koptasd le finoman és kész. Ha ez nem jön össze, akkor szólj a barátodnak, hogy zavarja el.

2014. aug. 20. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:

barátságot akar persze,te vak vagy?

a srác a végletekig kimeríti a nyomulás fogalmát.

a barátod is elég érdekes,hogy nem zavarja,hogy mindent egy másik gyerekkel csinálsz,meg írogatsz neki.

akkor barátoddal mikor vagy egyáltalán?

neten írd meg neki-figyelj,van barátom,ezért légyszíves hagyd abba a nyomulást.

persze igazából minden válaszod egy érdeklődés jelző egy férfinek,ezért a legegyszerűbb megoldás a teljes ignorálás,nem írsz rá többet,nem válaszolsz neki és idővel törlöd,hogy ne tudjon matyizni a képeidre se,beállítod az oldalad,hogy csak ismerősök láthassák a képeid és az üzenőfalad.

ez eléggé nyilvánvalóvá tenné,hogy az érdeklődésed irányába megszűnt.

a futás,kutyázás,fagyizás közben meg legyen ott veled a barátod.

2014. aug. 20. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy "most egyedül szeretnék menni", vagy "most mással van programom" nem bántó. Neked is vannak igényeid, nem csak az övéinek kell kielégülnie.
2014. aug. 22. 13:23
 7/9 A kérdező kommentje:
És ha sokáig pattintom le ezzel, akkor rá fog jönni, hogy nem akarom?
2014. aug. 23. 13:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Idővel rá kell,hogy jöjjön,nem akarod a társaságát.

Nekem is volt egy haverom aki mindig akart velem jönni bulizni,de semmi mást nem akart csak bulizni.Én meg mindig lemondtam,mert nem az én társaságom volt 1 buli során ez kiderült.

Annyit mondtam mindig,hogy nem tervezek előre,meg mindig az nap este dől el,hogy megyek e legjobb bnőmmel bulizni vagy sem.Ha ő nem jön,akkor nem megyek.Nincs most pénzem. Végül is ezek igazak voltak.Aztán amikor 3x-4x is lemondtam utána már nem írt.

Mondjuk ő lány én is lány vagyok,szóval se nem szerelmes belém,se nem akar annyira barátkozni,csak egyszerűen bulizni nem sokan járnak vele,gondolom pont a viselkedése miatt.Aztán úgy mond bulizásra használt volna.Na nekem meg ez nem pálya.Kicsit másabb ez a szitu.De én se akartam durván lekoptatni.

Te amiket írhatsz:

Sok dolgod van,nem tudod mikor érsz rá.

X-el mész most

Unokatesókkal császkálsz,mert messziről jöttek stb

Ezek nem bántóak,nyilván rosszul fog neki esni.De ez van.

Máshogy finoman nem tudod lekoptatni. Max még annyival,hogy nem nézed meg amit ír,nem válaszolsz.

Egy időre pedig változtass útvonalat,hogy merre futsz,kutyát sétáltatsz. Nem tudom milyen fagyizó a törzshely,de itt van lassan az ősz,ilyenkor kevésbé járnak az emberek fagyizni. Keresettek egy pizzázót vagy mást törzshelynek.

A lényeg,hogy alkalmat se nagyon kéne adnod,hogy össze fuss vele.

Ami még jó lehet, ezt barátnőmnél vált be,hogy volt egy srác aki többet akart tőle mint barátság,de a srác nem hagyta,mivel egy városban laktak,így össze futottak sokszor.Úgy csinálta barátnőm (ebbe én is benne voltam),hogy amikor találkozott a sráccal akkor vitt engem is és a sráccal nem nagyon foglalkozott.Az a lényeg,hogy nem hagyta,hogy kettesben maradjanak vagy én vagy uncsitesója vele volt amikor srác is.Ezt a srác megunta,hogy sose tud kettesbe lenni a barátnőmmel végül lekopott,mert fogta az adást,hogy barátnőm nem akar tőle semmit.

Ezek közül próbáld ki 1-1 vagy mindet..szerintem ezek nem bántóak.Mivel én is olyan ember vagyok,hogy nem szeretek senkit sem durván lekoptatni,hanem szépen finoman csak.

2014. aug. 23. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy nagyon féltékeny rá a barátod, és volt is már köztetek emiatt vita, ezért kerülöd a társaságát, és jó lenne, ha megértené, hogy neked ez így kínos szitu.
2014. aug. 23. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!