Mit csináljak, ha a barátnőm átvert?
Felülvizsgálják ha ráküldik gyámügyet.
Biztos sok birkával megetette a történetét, aki azt hitték ha emiatt barátkoznak vele, valami nemes cselekedetet követnek el. Ha meg a személyiségét szereted akkor nem kell beleszólnod. Engem nem érdekelne ha a barátom hazudott volna valamit az életéről, azért a barátom mert jól eltudok vele lenni.
A nővére tud erről?
Az igaz barátok amúgy sem azért fogják szeretni, mert sajnálják, hanem a személyisége miatt. Talán valahogy rávehetnéd, hogy ne hazudjon többet, mert tényleg csúnya dolog ilyet állítani a saját testvéredről, ráadásul rossz fényben tünteti fel őt mások szemében.
1#: Nem. xd Iskolás vok (felsős).
3#-2#: Nem ,nem tud róla a nővére. Amikor megint mondta hogy veri a tesója akkor azt mondtam neki hogy beszélek vele és akkor hadakozott mindig ,hogy ne ne. Aztán később kihúztam belőle ,hogy végig hazudott. Szeretem ,mint barátot ,de ez tönkre teszi a barátságunkat. Folyton hazudik mindenről és beképzel magának nem létező történeteket és a suliban is mindig szart kever. Tényleg szeretem és ha piszkálják akkor mindig kiállok érte ,de szerintem ő nem sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!