Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, ha a barátnőm...

Andi31 kérdése:

Mit csináljak, ha a barátnőm átvert?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm azt hazudta az egész osztálynak több ,mint 1 éven keresztül ,hogy a nővére veri őt és ,hogy alkoholista. Ezek közül semelyik sem igaz. Később kiderítettem ,hogy hazudott azért ,hogy több barátja legyen és ,hogy megsajnálják. Nagyon haragszok rá. Sajnálom kicsit magamat ,mert hittem neki és mert végig hazudott ,de a tesóját jobban sajnálom ,mert most mindenki azt hiszi ,hogy egy szörnyeteg. Mi lett volna ,ha rájuk küldik a gyámügyet és akár intézetbe is kerülhet a tesója. Szerintetek mit tegyek, mit csináljak. Próbáltam vele megbeszélni telefonon ,de még neki áll följebb és vissza sem ír.

2014. aug. 9. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
31 éves vagy?
2014. aug. 9. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Felülvizsgálják ha ráküldik gyámügyet.

Biztos sok birkával megetette a történetét, aki azt hitték ha emiatt barátkoznak vele, valami nemes cselekedetet követnek el. Ha meg a személyiségét szereted akkor nem kell beleszólnod. Engem nem érdekelne ha a barátom hazudott volna valamit az életéről, azért a barátom mert jól eltudok vele lenni.

2014. aug. 9. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

A nővére tud erről?

Az igaz barátok amúgy sem azért fogják szeretni, mert sajnálják, hanem a személyisége miatt. Talán valahogy rávehetnéd, hogy ne hazudjon többet, mert tényleg csúnya dolog ilyet állítani a saját testvéredről, ráadásul rossz fényben tünteti fel őt mások szemében.

2014. aug. 9. 20:16
 4/4 A kérdező kommentje:

1#: Nem. xd Iskolás vok (felsős).

3#-2#: Nem ,nem tud róla a nővére. Amikor megint mondta hogy veri a tesója akkor azt mondtam neki hogy beszélek vele és akkor hadakozott mindig ,hogy ne ne. Aztán később kihúztam belőle ,hogy végig hazudott. Szeretem ,mint barátot ,de ez tönkre teszi a barátságunkat. Folyton hazudik mindenről és beképzel magának nem létező történeteket és a suliban is mindig szart kever. Tényleg szeretem és ha piszkálják akkor mindig kiállok érte ,de szerintem ő nem sz

2014. aug. 24. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!