Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez normális? Miért kellett ezt?

Ez normális? Miért kellett ezt?

Figyelt kérdés

Ma felhïvott a legjobb barátnőm és megkèrdezte hogy a JÖVŐ HÉTEN nem-e megyek át hozzájuk! Erre 5 percre rá feljött (!!!) hivatlanul és megkérdezte hogy nem-e megyek el vele a tèrre! 20:30-kor! Már le voltam fürödve ő meg most menne sétálni 13 évesen!

De most ez normális?

2014. aug. 3. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
korrekt XD
2014. aug. 3. 20:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Stramm csaj lehet. Megvárom míg idősebb lesz és ráhajtok
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Örülj neki hogy vannak barátaid akikkel elmehetsz ide-oda.

Sajnos nekem nincsenek, így velem nem történik soha ilyesmi, hogy valaki elhív valahova. :(

19/L

4/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátnőd. Veled akar lenni. Mit reagálod túl? Meg kell neki mondani hogy le vagy már fürödve nem tudsz lemenni. Kész. Mit hisztizel?
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Ő teljesen normális, te már érdekesebb eset vagy a kérdés alapján. :)
2014. aug. 3. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Addig örülj amíg elhívnak valahová.
2014. aug. 3. 21:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Lehet tényleg én reagálom túl csak nagyon ideges vagyok a holnap miatt!
2014. aug. 3. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:

(Ha szabad tudnunk)... Mi lesz holnap?

Amúgy szerintem is kicsit túlregálod,de neked is részben igazad van.

2014. aug. 3. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát...nem tudom...

Én sem szeretem mikor váratlanul beállít hozzám valaki. Én szeretem, ha tudom előre és akkor kicsit rendbe szedem a szobámat meg én sem pizsamám nyitok ajtót meg meg tudom kínálni valamivel. Meg azért az is ciki mikor meglátom és mosolyognom kell, hogy "persze, gyere csak be" közben meg elküldeném. Este 8-kor engem el sem engednek. Alapból nem szeretem mikor ott mászkálnak a szobámban és nézegetik, taperolják a cuccaimat, ezért inkább próbálom a városba intézni a találkákat. Persze, egy-két alkalom nem zavar, de azért ne költözzenek be hozzám. Mondjuk nekem olyan igazi legjobb barátnőm nincsen, akivel mindig mindent együtt csinálok, de vannak barátaim. Alapból szívesen találkozok velük, de nekik kicsit nagyobb az igényük ilyen szempontból. Nekem heti 1-2 alkalom pont jó, sőt van, hogy ritkábban szeretném, de ők minden nap. Egyébként az iskolában is látjuk egymást. Általában meg tudjuk beszélni és találkozunk, de néha már nincs kedvem hozzájuk, pláne, hogy nagyon erőszakosak és pofátlanok tudnak lenni, ha megsértődnek. Beállítanak teljesen váratlanul és ilyenkor már nem küldöm el őket. Ha ki van kapcsolva a telefonom vagy véletlenül nem veszem fel mert nem hallom (de beismerem, volt már, hogy direkt nem tettem) akkor rögtön küldenek nem tudom hány sms-t, e-mailt és körbetelefonáják az egész családot, aminek a szüleim nagyon nem örülnek, hogy tinilányok zaklatják őket munka közben. Mindig megkérdezem a szüleimet, hogy átjöhetnek-e vagy, hogy mehetek-e velük és volt, hogy a barátnőim találkoztak a városban anyámmal és mondták neki, hogy ők megbeszélték velem, hogy ma átjönnek és át is jöttek, én pedig meglepődtem. Igazából nem lenne ez akkora baj mert én sem haragszom rájuk csak egy lehetnének kicsit megértőbbek mert szerintem ezt meg lehetne beszélni. Azért most már leszoktak arról, hogy beállítanak és percekig dörömbölnek az ajtón, ha nem vagyok otthon, de még nem az igazi. Próbálok velük többet lenni.

2014. aug. 3. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
ne fürgyééé le
2014. aug. 4. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!