Nem ismer valaki egy japán 13-14 éves lányt/fiút akivel lehet angolul beszélgetni/Magyarországon él/tud magyarul és szeret beszélgetni, barátkozni?
Utolsó.
Te nem tudod értelmezni a szöveget, mert egy 13 éves kis szaros vagy.
A kérdés nem volt, és még most sincs normálisan megfogalmazva
Többek közt nem írja minek kell japán.
Miért nem jó egy kínai vagy koreai?
Egyáltalán magyar miért nem jó?
Ha japánul tanul, miért kell neki angolul is beszélni?
Esetleg azért mert tanárért nem akar fizetni, és ha egy japán anyanyelvűvel összebarátkozna, az tudna neki segíteni a japánnyelv tanulásában is. Vagy esetleg azért japán, mert szeretne megismerni egy körülbelül vele egykorú japán nemzetiségű személyt, akivel még közös témája is lehetne, merthogy gondolom a kérdező érdeklődik japán iránt. Legalábbis ezt szűrtem le a kérdéséből. Az előttem szólóval pedig egyetértek, mert hiába vagy idősebb náluk attól még nagyon éretlen viselkedést tanúsítasz. Nem mellesleg normális stílusban is el lehetne magyarázni, amivel nem, értesz egyet. Ha így viselkedsz természetes, hogy bunkónak fognak tartani, mert egyrészt nem tettél semmit az érdekében, hogy segíts vagy, hogy a félreértést normálisan, kulturált stílusban tisztázzátok másrészt ledegradáltad őket. Mind a kérdezőt mind az előttem szólót csak mert fiatalabbak, mint te.
Visszatérve az eredeti kérdésre van egy japán játék, amiben elkészítheted a saját karaktered és lehet saját házad is. A játékban tudsz másokkal beszélgetni. Többségük japán természetesen. Biztos, hogy akad olyan ott, akivel tudsz angolul beszélgetni. Ha esetleg érdekel a játék neve pigg ameba. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!