Van egy antiszociális kocka barátomk, a barátság rovására fog menni, hogy ilyen. Mi legyen? Ki mit tudna mondani?
Én is voltam ilyen egy időben. Szerettem otthon ülni a kis világomban, szerettem, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogy elterveztem. Semmi bajom nem volt a barátaimmal, de mindig elutasítottam, ha hívtak, mert úgy érezte, akkor a dolgok kikerülnek a megszokott kerékvágásból.
Évek teltek el, és most itt vagyok, és épp fordítva van a dolog. Legszívesebben mindig úton lennék, csak épp nincs kivel/hogyan/hova. Szerintem kinövi majd a dolgot, úgyhogy tényleg legyetek türelmesek. Ha nem akar veletek élőben találkozni, akkor, ha otthon vagytok interneten/skypeon is beszélgethettek. Lehet, hogy az kényelmesebb lenne neki is. De semmi esetre se mondjatok le róla, és azt meg pláne ne csináljátok, hogy elmentek valahova, és nem is hívjátok, mert "úgyse jött volna el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!