Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem lobog a tűz?

Miért nem lobog a tűz?

Figyelt kérdés

Ahogy minden férfi én is ugy kezdem a storyt,van egy lány,

aki hogy ugy mondjam bejön nekem,jelenleg baráti kapcsolat van közöttünk,valahányszor találkozunk nagyon jól érezzük magunkat együtt,nevetünk,szórakozunk, beszélgetünk félszavakból is értjük egymást, ráérzünk egymás gondolataira ,érzéseire,már testi kontatkus is van,megfogtam a kezét séta közben, megöleltem,öis megölelt,, megsimogattam az arcát,a hátát,öis ez enyémet,vállamra hajtotta a fejét koncert közben,mindezek ellenére mégsem akar fellobbanni közöttünk a szenvedély lágja! Mitől lehet ez? és Lehete még tenni hogy lángoljon aza kis parázs ! ?

2014. júl. 27. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez majd szerintem előb-utóbb bekövetkezik,csak várj még.Persze az is lehet,hogy ő csak jó barátjának tekint téged,és "úgy2 nem érez irántad.
2014. júl. 27. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Az utóbbitól tartok én is,de az előbbiben reménykedek,bizakodom,eltudnám képzelni kettönket együtt,de ő mintha bizonytalan lenne,tény hogy rengeteg balulsikerült kapcsolat és csalódás van a háta mögött,olyan pasik után vágyik akik csak kihasználják,meggyötrik de nem szeretik,aki meg tudná szeretni az nemigazán számit érdekesnek neki,azaz én!
2014. júl. 27. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha érzi,hogy szereted,és hogy melletted biztonságban van,akkor már az is elég lehet,csak adj neki időt,ne érezze azt,hogy sürgeted a dolgot,mert azzal elriaszthatod.Sok sikert!
2014. júl. 27. 13:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Eddig sem sürgettem, csaknem egy éves az ismerettség tehát ha sürgetni akartam volna eddig is megtehettem volna,türelmes vagyok és bizakodó! Köszi a biztatást és a jó tanácsokat!
2014. júl. 27. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mitől lobogjon szerencsétlen tűz, ha nincs, ami táplálja? Mitől lenne szenvedély, ha nem működik a kémia? A szerelem nem ruhadarab, amit felpróbálok, s ha jó rám, megveszem. Így van ez rendjén. Ismerkedjetek, barátkozzatok, s ha eljön az idő, lépjetek tovább egy szebb kapcsolat felé.
2014. júl. 28. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!