A barátnőm mellett észre sem vesznek?
Szia :) Mintha a 10 évvel ezelőtti énem sorait olvasnám. Én is így voltam a barátnőmmel.
Lásd: ő 1.76 cm magas, kb 50 kg,egyenes szálú hosszú szőke hajű, nagy mellű, babakék szemek, közvetlen, harsány természet.
Én 1.65 cm magas, 64 kg, barna szem, hosszú hullámos barna haj, és eléggé vissza húzódó természetű voltam akkoriban.
Ugyan így éreztem, hogy a gyönyörű barátnőm, mellett egy darab kaki vagyok, akit mindenki elkerül és utál. Ekkor kb 14-17 éves korszakunk volt.
Aztán úgy döntöttem, higy megváltozom. Persze nem volt egyszerű. Nagyon meg kellett erőszakoljam magam, hogy én is önfeledt és mosolygós legyek, és hogy elhiggyem, hogy én úgy vagyok szép és értékes, ahogy vagyok. Sosem leszek olyan magas, vékony combú, darázs derekú mint ő, és a szemem sem lesz kék, de ezektől függetlenül én is egy értékes és szeretetre méltó ember vagyok.
Most lehet, hogy hülyén fog hangzani, de ahogy elkezdtem így gondolkodni, hirtelen észre vettek a fiúk, hozzám szóltak egy egy társaságban, lett barátom, és egy idő után, már nem félelemmel léptem ki az utcára, hanem büszkén :)
Próbáld ezt ki te is. Biztos sikerülni fog.
A mi életünkben azóta sok minden változott. A barátnőm is meg én is külföldön dolgozunk, neki ugyan úgy népes férfi rajongó tábora van, de engem is kiszúrnak, most is egy boldog kapcsolatnak ígérkező valamiben vagyok :)
Szóval fel a fejjel, felejtsd el, higy kaki és értéktelen vagy, mert NEM! Értékes, szép és szeretetre méltó ember vagy. A barátnőd is csak ember, neki is vannak hibái ahogy neked is, de attól még egyikőtök sem lesz értéktelenebb! Változtass fejben, és nagyon sok minden fog változni körülötted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!