Melyik lenne jobb ajándéknak?
Figyelt kérdés
A barátom trollface rajongó, és ez a kettő ajándék közül szeretnék megrendelni neki egyet:
Szerintetek melyik lenne a jobb ajándék? Egyébként ő is, meg én is 14 évesek vagyunk.
Köszi előre is a választ!
2014. júl. 22. 10:00
1/8 anonim válasza:
Amelyik belefér az anyagi keretedbe.
2/8 anonim válasza:
mind2 jó igazából, én se tudok dönteni :D legyen a bögre, az tovább megmarad, a póló egy idő után kinyúlik, kifakul.
3/8 anonim válasza:
Viszont a bögre eltörik egy óvatlan pillanatban.. :)))
Hát,amelyiket praktikusabbnak gondolod,azt vedd neki.Mindkettőnek van előnye-hátránya.
4/8 anonim válasza:
amelyiket jobban szereti a barátod, mindkettő aranyos ajándék, ha rajong ezért a trollfaceért... mondjuk én sosem szerettem bögrét kapni, ez a póló meg nem a stílusom, szóval nekem egyik se jön be...de én is inkább a bögrét mondanám, mert ha nem tetszik neki a póló, akkor még ott a bögre, amit kitehet a polcára és eszébe jutsz róla....
5/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ember mindig bögrét kap. Nekem is van itthon vagy 10 és mindegyiket szeretem, de sajnos egyszerre csak 1-ből bírok inni :)
Pólója is sok van az embernek, de azt lehet egyik nap ezt másik nap azt viselni. Én a pólóra szavazok, de neked kell eldöntened. Meg aztán az anyagiak se mindegy.
6/8 anonim válasza:
Ha elég nagy troll ahhoz, hogy hordja a pólót, akkor inkább az legyen :P
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket!:D Még gondolkodom
2014. júl. 22. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!