Mennyire éri még az utolsó 2 évemre iskolát váltanom?
Eddig mindig voltak barátaim,könnyen tudok barátkozni akárkivel. De az osztálytársaimmal valamiért más
Most volt 2. éve h egy gimnáziumba járok eleinte tök kedvesek voltak az osztálytársaim aztán megváltozott a dolog. Már nem kísért senki se haza nem adták meg a házit ha beteg voltam,némelyik még köszönni sem bírt. Hátam mögött sugdolództak.Próbáltam kedves segítőkész lenni. De meg se kérdeztek h nyáron elmenjünk-e valahova? Felraknak osztálybuli képet ahova nem hívtak meg :( Pedig semmit se tettem amiért haragudhatnának szerintem. Van olyan osztálytársam aki még faceen se jelölt vissza. Nem érzem felszabadultam magam közöttük szinte levegőnek néznek és ez dühítő, de nem akarom őket leüvölteni amiért ilyenek mert még rosszabb lesz.
Ha rosszul érzed magad mindenképp válts! 2 év sok idő. Én végzősként mentem új suliba, mégis csomó osztálytársammal tartom máig is a kapcsolatot. Nekem megérte váltani!:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!