Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez miért jó a barátnőmnek?

Ez miért jó a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Mindig mondja, hogy találkozzunk, aztán amikor rákerülne a sor, mindig talál valami kifogást, hogy miért nem jó neki. De akkor miért hozza fel? Én nem erőltetem, direkt emiatt már régóta nem is mondom neki, mindig ő mondja, de aztán sosem lesz belőle semmi. Nem értem ez miért jó neki, akkor inkább ne mondjon semmit. 18/L
2014. júl. 20. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy spontán ember,meg olyan az élete,hogy bármi közbe jöhet ami kicsit fontosabb.Beszéld meg vele,voltam hasonló szituban.

Én barátnőm volt ilyen,mondjuk most is ilyen,csak most már kb mindenhová visz,mert legjobb barátnők lettünk.Szóval inkább a progik változnak elég élesen mint amit megbeszéltünk.Ez azért nem jó,mert megbeszélem vele,hogy városba sétálunk nyugisan,meg beszélgetünk elvagyunk (kisváros amúgy). Erre meg haverjával menjünk be Pestre koktélozni 3-asba vagy 4-esbe(attól függ hogy mikor kik jönnek)mert velük ritkán tud össze futni. Szóval ha nyugis találkozást akarunk nem az lesz.Ha meg pl bulizást stb akkor meg tuti,hogy az ellentéte lesz.

Ettől néha ki vagyok,mert én meg olyan vagyok,hogy tudom a városba annyira nem kell kiöltözni,meg eleve arra hangolódok.Erre meg van 15-20 percem,hogy lezuhanyozzak,rendbe rakjam magam,mert hogy hirtelen jött,hogy be megyünk Pestre és nem sétálgatni fogunk.

Ehhez hozzászoktam már,de előtte amíg nem tudtam milyen az élete addig én sem tudtam miért jó hogy megbeszélünk vmit és nem az lesz hanem más vagy lemondja.

Szóval mindenképpen kérdezd meg,hogy ezt miért csinálja.

2014. júl. 20. 23:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Már próbáltam vele megbeszélni, de hiába, nem változik semmi, egyik fülén be, másikon meg ki. Konkrétan rákérdeztem, hogy miért csinálja ezt, de csak ígérgetett, aztán ennyiben is maradt a dolog.
2014. júl. 21. 10:31
 3/3 anonim ***** válasza:

első vagyok.

Vhogy rá kéne venned,hogy mondja el az okát,amiért ilyen.

Én is rákérdeztem az elején.Sőt engem bármi foglalkoztat vagy nem értem,rá kérdezek,ő elmondja őszintén,mert egy barátságban fontos az őszinteség.Máshogy nem működne.A problémákat mindig meg kell beszélni.

Ha ő is elmondaná,valószínű megértenéd és nem esne rosszul annyira,hogy lemondja,mert már tudod mi áll a dolog mögött.

2014. júl. 23. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!