Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha osszevesztem...

Mit tegyek ha osszevesztem egy lannyal?

Figyelt kérdés
Nagyon joban voltunk azelott minden nap beszelgettunk de egyszer nagyon osszevesztunk mert nem hittem neki es hulyesegeket irtam nem tudom miert es mar harom napja probalom vele megbeszelni de nem erdekli mit tegyek?

#Ossztvesztem egy lannyal
2014. júl. 16. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk próbáld személyesen. :) Akkor nem annyira egyszerű kivonnia magát a beszélgetésből, ezen kívül nem zárhatja rád a chat ablakot. :)
2014. júl. 16. 08:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Hat csak az a baj hogy nagyon megutalt es nem akarna tallalkozni es mar nagyon sokszor kerrtem bocsanatot de azt mondja hogy ot mar nem erdekli de en nem akarom hogy ez legyen
2014. júl. 16. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor én a helyedben a következőt tenném: írnék neki egy levelet, de csak olyankor, amikor nincs fent. Azért akkor, mert ha levélben kapja, nem vonja el a figyelmét senki és semmi arról, amit éppen olvas. Leírnám mit gondolok, bocsánatot kérnék, leírnám azt is hogy mit érzek, és megköszönném hogy ameddig jóban voltunk, mellettem volt. De mindent csak őszintén. Utána elküldeném a levelet, és nem keresném többet. A nőknél sok esetben ez beválik, ( nő létemre nekem pl ha ilyen helyzet kerekedett, sokat segített ha a másik fél adott időt). Ha úgy érzi átgondolta, és megbocsát, úgyis keresni fog, ha pedig nem, akkor is megadtad a lehetőséget, és ezzel lezártad. Annak nincs értelme ha folyamatosan írsz neki, azzal csak ellenérzést váltasz ki. 1es voltam.
2014. júl. 16. 08:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben megprobalom:)
2014. júl. 16. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Mást kell tenni, ha szerelmes vagy belé és mást, ha csak barátságot akarsz ápolni vele. Első esetben hívd fel, de ne kérj bocsánatot, csak mond, hogy butaságot csináltál, de rájöttél és megbántad. Beszélj meg vele egy találkozót és személyesrn kérj tőle bocsánatot. Ha nem akar találkozni velef akkor is megéri felhívni és elmondani neki amit leírtam. Következő képpen ír egy szép verset, vagy egy szívhezszóló levelet, menj el a lakására és csúsztasd be az ajtaja alatt. Ha még erre sem puhul meg akkor jó, ha tudsz valamilyen hangszeren játszani vagy énekelni. Szerenádozz az ablaka alatt és addig maradj ott amég nem fordít rád fogyelmet,ebből látni fogja, milyen fontos ő neked. Most rátérnék arra az esetre, ha csak barátságról lenne szó. Ebben az esetben is él a személyes bocsánatkérés. Elhívhatod egy italra, vagy sétálni és közben megbeszélitek a dolgpkat, amit természetesen bocsánatkéréssel kezdesz. Máski esetben Elmész a lakására, bekopogsz, ha kinyitja nem mész be, hanem a küszöbön bocsánatot kérsz tőle, elmondod neki, hogy soha nem találnál nála jobb, kedvesebb, odaadóbb barátot. Miután meghalgatott vagy hazamész, vagy bemész csak abban az esetben, ha beinvitál. Ha ezeket betartod el fog olvadni tőled! Sok sikert kívánok! Mindent bele!

Remélem tudtam segíteni.

2014. júl. 16. 08:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom megprobalok mindent megtenni!
2014. júl. 16. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
A nok mar csak ilyenek.Kicsit duzzogun,hogy aztan udvaroljanak nekunk es kusszanak utannunk a ferfiak.Ne egybol menjel utana!Varj meg vele aztan kerj tole bocsanatot...ha fontos vagy neki ujra tarsalodni fog veled.ha nem foglalkozik veled akkor nem vagy neki fontos.
2014. júl. 16. 12:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Hagytam neki idot es kibekultunk koszonom a valaszokat
2014. aug. 10. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!