17 vagyok kb 8 hónapja 1 barátom sincs mit tegyek?
Figyelt kérdés
Akkor vagyok jó nekik ha fociban nincs elég ember vagy ha megkérdem hogy megyünk-e ki. Amikor velük vagyok egyáltalán nem szemetek velem sőt túl rendesek is de iskolában meg jó pofiznak velem amikor pedig nyár van le sem szarnak.Régebben nagyon rossz ember voltam csúfolódtam,de az már a múlté azóta nagyban megváltoztam valaki tud valami segítséget???2014. júl. 14. 20:53
1/6 anonim válasza:
Az emberek nem feledik a múltat. Amúgy meg lehet,hogy azt várják,hogy te keresd őket vagy pedig egyáltalán nem kíváncsiak rád.Keress más barátokat.
2/6 anonim válasza:
Ők nem barátok, ők osztálytársak. A barátok azok, akikkel iskolán kívül is találkozol.
Amúgy ha gondolod, írhatsz :)
17/f
3/6 anonim válasza:
Mi a konkrét probléma? Ha barát kell, keress. Ezek szerint a problémád az, hogy nem tudsz barátkozni? Avagy MÁR nem tudsz?
Aki lesz*r, vele kapcsolatban nem tudsz mit tenni, csak azt, h adod önmagad. Így olyan is lehet, hogy megkedvel téged, aki korábban nem foglalkozott veled, de nem feltétlenül. Ne erre várj. Keress barátokat, ha nincs akadálya.
Nekem pl van akadálya, pl térbeli. Kis településen élek, itt zárkózóttak az emberek. Számodra mi az akadály? Térbeli? Kézzel fogható? Pszichés? Tehetsz róla? Nem tehetsz az akadályról?
4/6 anonim válasza:
Még valami: ha valóban (már) jóindulatú(bb) vagy, igen, az is fontos tényező, h igaz barátokra lelj.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem csak szimplán nem keresnek és itt laknak töllem 3 háznyira,kerestem új barátokat és jól megvagyok velük köszi a segítséget.
2014. júl. 24. 07:57
6/6 anonim válasza:
lehet hogy kockák ismerek pár osztálytársat aki alig várja a nyarat hogy egésznap gépezhessen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!