Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mikor fog ez megváltozni az...

Mikor fog ez megváltozni az osztályban?

Figyelt kérdés

6 osztályos gimibe járok, most leszünk 8.-osok. Tavaly volt az első évünk együtt, és a fiúk-lányok teljesen elkülönültek. A lányok soha nem mennek oda a fiúkhoz, két lány kivételével, akik folyton mutogatják magukat, feltűnősködnek... A fiúk sem jönnek oda hozzánk, sem barátilag sem máshogy... Ez nekem azért is fura, mert mindig is voltak fiú barátaim. Köszi :)

14/L

2014. júl. 11. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Most kamaszodtok. Szerintem ez valamennyire természetes. Ki fog alakulni majd később.
2014. júl. 11. 22:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lehet hogy természetes, de én mégis szeretnék néha beszélgetni fiúkkal, de nem mennék oda egyedül valakihez, mert senki nem csinálja ezt.
2014. júl. 11. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez aztán a felfogás... a "ha senki nem ,akkor én se" logika...mi az? kinéznének maguk közül a lányok ha odamennél a fiúkhoz is beszélgetni/haverkodni? Ha igen,akkor az értelmi szintjük igen alacsony lehet,érdekbarátság meg minek kell?!

Egyébként meg igen,csak kamaszodtok,változni fog ez.(feltéve h teszel is érte)

2014. júl. 11. 22:43
 4/4 anonim válasza:
6 osztályos gimibe járok én is most megyek nyolcadikba én is és nekünk is most volt az első közös évünk de mi nagyon együtt vagyunk és nem azárt mert ribik meg pávák járnak oda
2014. aug. 16. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!