Miért hívott el ha nem tetszem neki?
Én tudtam ki a srác, de ő nem tudta ki vagyok én.Úgy adta a sors, hogy vidéken sikerült megismerkednünk, és 2 órás ismeretség után elhívott a pincéjükbe a barátaival bulizni!
Fiúk, szerintetek azért hívott el mert tetszettem neki vagy miért???? Ti elhívnátok egy olyan lányt a barátaitokhoz, akit alig, és csak pár órája ismertek?? (komolyan kérdeztem)
Nem éppen olyan lány vagyok aki kihívóan viselkedik ha zavarban van, mellesleg semmim sem volt kint (amúgy nem is akartam menni, mert tudtam, hogy tök idegenek lesznek ott, de ez egy nagyon kicsi falu és anya mondta, hogy menjek nyugodtam mert ő ismeri őket)ráadásul tök kedvesek voltak velem és egyátalán nem próbálkoztak úgy..:)
És mikor mondtam hogy most már megyek haza, akkor a srác aki elhívott, fölajánlotta, hogy hazakísér!Szerinted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!