Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit adjak neki ajándékba?

Mit adjak neki ajándékba?

Figyelt kérdés
1 hónapja kiköltöztem Németországba most megyek haza szerdán, az egyik leges legjobb fiú barátom most költözik ki vglek ausztirába a családjával, és megbeszéltük hogy találkozunk mikor én haza megyek, arra megyünk kocsival meg majd kijön vagy valahogy összehozzuk. A lényeg, hogy volt egy búcsú bulija ( meglepetésbuli) amire ugy nemtudtam elmenni mert 3napja volt és nem tudtam kivel hazamenni, adtunk neki egy nagy képet amin midnekivel van közös képe, hatalmas kép bekeretezve.. de én külön mit adjak neki? Mivel a bulin se voltam és most találkozunk majd?? Fénykép nem!!

2014. júl. 7. 19:34
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja ő fiú, 18 éves, imád enni, nem nagyon tud németül (:D) jóba van a szüleimmel, ők is birják őt, legközelebb egy év múlva látom, amikor hazajön egy-két hétre
2014. júl. 7. 19:37
 2/3 anonim válasza:
Csinaltass neki egy bogret vagy egy pluss macit amin a fenykepetek van rajta en azt vettem a baratomnak amikor elmentek nemetorszagba es nem is a kozelbe h csak ugy hazajojjon itt mindent feladott ez szerintem egy jo otlet
2014. júl. 7. 21:55
 3/3 anonim válasza:
mi magyar zászlóra írtunk a barátnőnknek bíztató szavakat, és aláírtuk :)
2014. júl. 9. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!