Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kell egy barát. Miért érzem...

Kell egy barát. Miért érzem magam egyedül?

Figyelt kérdés
mostanában elég sok rossz dolgon mentem keresztül. Én fiú vagyok 13 éves és valahogy úgy érzem hogy nekem kell egy olyan valaki aki tanácsokat ad és segit akár igy irásban is. A barátaimmal csak hülyéskedünk és nem veszik komolyan egyes témákat. pl szerelem és még van egy pár téma.... én leginkább lányokra számitnék 12 13 év körül.Kérlek titeket kiméljetek a negativ válaszoktól.. előre is köszi attól aki rám irt.

2014. júl. 5. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Igaz nem vagyok lány, sőt egy pár évvel idősebb is vagyok, de ha van kedved én szívesen írok veled és adok tanácsot, ha tudok.
2014. júl. 5. 23:46
 2/5 anonim válasza:
Nekem is nyugodtan írhatsz :) lánynak épp lány vagyok csak néhány évvel idősebb :) de hátha tudok segíteni :)
2014. júl. 6. 00:35
 3/5 anonim válasza:

Nekem is nyugodtan írhatsz,ha szeretnél!:)

14/L

2014. júl. 6. 03:18
 4/5 anonim válasza:

Irhatsz, nem, harapok! :D

12/L

2014. júl. 6. 17:18
 5/5 anonim válasza:

Ha van kedved írhatsz szívesen segítek ha tudok ;)

14L

2014. júl. 9. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!