Miért gáz az, ha csak azokat igazolom vissza, akiket
tényleg ismerek?
Figyelt kérdés
Bekerültem egy kb. 20-25 fős baráti társaságba. Hétvégén volt az első találkozó, utána persze rögtön ment a jelölgetés facebookon. Én viszont nem jelöltem vissza mindenkit, csak azokat, akikkel tényleg beszélgettem is a találkozón. Akivel nem beszéltünk, csak bemutatkozott, vagy még azt se, csak ott volt ő is, azokat nem tekintem még ismerősnek. Páran megszóltak emiatt. Igazuk van? Illene visszajelölnöm mindenkit?
2014. júl. 4. 17:20
1/8 anonim válasza:
nincs igazuk..
2014. júl. 4. 17:23
2/8 anonim válasza:
Ha azt akarod hogy beképzelt hülyének tűnjél a másik szemében, akkor igen jól csinálod.
Kétlem hogy olyan ismert lennél hogy megtehesd ezt, akivel már beszéltél akár 2 szót, illik elfogadni a felkérését.
Ettől már csak az jobb ha az ember arra hivatkozva nem jelöl vissza valakit, mert tart attól hogy bántódása esik.
22F
2014. júl. 4. 17:29
3/8 anonim válasza:
Szerintem visszajelölhetted volna őket... később úgy is megismered őket.
2014. júl. 4. 17:30
4/8 anonim válasza:
Dehogy.
Én se szoktam mindenkit visszajelölni. Főleg, hogy megy ez csak úgy random néha. Van amikor persze visszajelölöm, és megkérdem ki a csuda vagy? Persze kedvesen. Meg nem is szeretek olyan személyeket visszajelölni, akit csak látásból ismerek. Nincs ezzel semmi baj. Ők veszik túl komolyan.
14/L
2014. júl. 4. 17:30
5/8 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért lennék ettől beképzelt. Nem az a fajta ember vagyok, aki azért van facebookon, hogy minél több ismerőse legyen, akikről aztán 2 hét múlva azt se tudja, kicsodák. Az ismerős attól ismerős, hogy ismerem, nem? És attól, hogy valaki egyszer megmondta nekem a nevét, még nem fogom ismerni az illetőt. Ennyi erővel akkor már az ismerősöm lehetne bármelyik színész vagy író, akitől már kaptam személyesen autogramot, hiszen velük is beszéltem 1-2 szót.
2014. júl. 4. 17:40
6/8 anonim válasza:
En sem jelolok vissza valogatas nelkul mindenkit. Miert is kellene?
2014. júl. 4. 17:42
7/8 anonim válasza:
Hát persze, ma ez a divat, hogy legyen minél több ismerősünk, de ne ismerjük a felét se..!! Jól csináltad attól hogy tudod a nevét mint pl. bármilyen énekesnek, nem ismered ezért nem muszáj visszajelölni.:D
2014. júl. 4. 17:55
8/8 anonim válasza:
Úgy csinálnak sokan mintha a Facebook lenne az élet, és ha ott nem az ismerősöd, akkor te már nem is ismered.
Mondjuk épp ha elfogadod sem halsz bele, később lehet jól jön az az ismerős. De ha nem fogadod az is a te dolgod kell legyen, szíved joga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!