Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon horkol az egyik barátnő...

Nagyon horkol az egyik barátnőm, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Július közepén megyünk a Balatonra négyen barátnők,és az a baj,hogy az egyik lány,valószínűleg az éjszakai fogszabályzója miatt, nagyon horkol. Osztálykiránduláson egy hétig vele voltunk gy szobában és egyikünk se tudott aludni,ha felébresztettük és szóltunk neki,ő volt megsértődve, mert utána nehezen tudott visszaaludni. Ráadásul nem is hiszi el nekünk,hogy horkol,mert az anyukája szerint "csak hangosan veszi a levegőt". És most nem tudjuk, hogy mi legyen,mert kétágyas szobák vannak,és cserélgetni fogunk,de egyikünk se szeretne úgy igazán vele aludni,mert az egyenlő egy álmatlan éjszakával. Viszont megbántani se szeretnénk. Szóval nem tudna valaki valamilyen megoldást,esetleg valami praktikát,ami elmulaszthatja a horkolást? Előre is köszönöm a válaszokat :) 17/l

2014. jún. 29. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
van horkolásgátló eszköz. De ha van elég hely akkor magára hagynám őt egyedül egy szobában
2014. jún. 29. 22:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez nagyon cink,Dobd ki.
2014. jún. 29. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2es tanúbizonyságot tett az értelmezőképességéről... :D

vigyetek füldugót. Így nem sértődik meg (bár valószínű maga is tudja, csak kellemetlen neki), és aludni is tudtok

2014. jún. 29. 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Füldugó annak, aki vele alszik egy szobában. Vagy toljátok át az egyik szobába az ágyat, ő meg aludjon egyedül. Mondjuk nem tudom, mekkora szobák vannak, befér-e még egy ágy az egyikbe úgy, hogy van már ott másik kettő.
2014. jún. 30. 09:33
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat,a füldugót már próbáltuk és sajnos amellett is lehet hallani,szóval nem tudom mi lesz...
2014. júl. 1. 18:05
 6/8 Borosta2 ***** válasza:

Rakjátok ki erkélyre/ udvarra/ tóba

Basszatok be rendesen és akkor egy autópálya mellett is tudtok aludni

vagy ha nincs más megoldás betonozzátok be.

2014. júl. 3. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megértelek, mert én is jártam hasonló cipőben, mint ti. Borzasztó zavaró tud lenni, mert nem lehet mellette nyugodtan pihenni, és nem egészséges a horkoló embernek sem, hiszen nem veszi rendesen a levegőt.

Horkolásgátló eszközt kéne neki javasolni, ahogy írták már fentebb, persze, elképzelhető, hogy ezen megsértődik. De ezt neki is be kell látnia. Van, aki tud aludni horkoló mellett, de az nyilván olyan mélyen alszik, hogy lövöldözhetnek is mellette.

Más megoldás, ahogy írod is, nemigen jöhet szóba, külön szoba kéne neki, akár 1 ágy van benne, akár több, de egyedül aludjon benne.

Én is voltam már ilyen helyzetben, nekem is horkol egy barátnőm, egyszer egy balatoni nyaralást úgy oldottunk meg, hogy felváltva aludt egyikünk a hotelszobában, másikunk az előszobában / oda ágyazott le /. Így oldottuk meg. Szerencsére sértődés nem volt ebből.

A füldugó meg erős horkolás ellen mit sem ér!

Családon belül is volt ilyen, kínos nagyon, mert ha ébresztgeted a horkolót, neki sem jó, és utána általában folytatódik a zajongás.

De gondolj bele, ha pasija lesz, milyen durva, hogy egy lány ennyire horkol!

2014. júl. 3. 12:00
 8/8 Borosta2 ***** válasza:
52%
Igazából vagy ébren maradsz mellette vagy(és ez a jó megoldás szerintem) lesz@rod hogy mit gondol megmondod neki hogy vagy nem horkol( oldja meg egyéni szoc.probléma) vagy nem alszik veletek ennyi vagy ha minden kötél szakad adsz neki egyet az ásóval azt kidobod a szobából
2014. júl. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!