Nagyon horkol az egyik barátnőm, mihez kezdjek?
2es tanúbizonyságot tett az értelmezőképességéről... :D
vigyetek füldugót. Így nem sértődik meg (bár valószínű maga is tudja, csak kellemetlen neki), és aludni is tudtok
Rakjátok ki erkélyre/ udvarra/ tóba
Basszatok be rendesen és akkor egy autópálya mellett is tudtok aludni
vagy ha nincs más megoldás betonozzátok be.
Tökéletesen megértelek, mert én is jártam hasonló cipőben, mint ti. Borzasztó zavaró tud lenni, mert nem lehet mellette nyugodtan pihenni, és nem egészséges a horkoló embernek sem, hiszen nem veszi rendesen a levegőt.
Horkolásgátló eszközt kéne neki javasolni, ahogy írták már fentebb, persze, elképzelhető, hogy ezen megsértődik. De ezt neki is be kell látnia. Van, aki tud aludni horkoló mellett, de az nyilván olyan mélyen alszik, hogy lövöldözhetnek is mellette.
Más megoldás, ahogy írod is, nemigen jöhet szóba, külön szoba kéne neki, akár 1 ágy van benne, akár több, de egyedül aludjon benne.
Én is voltam már ilyen helyzetben, nekem is horkol egy barátnőm, egyszer egy balatoni nyaralást úgy oldottunk meg, hogy felváltva aludt egyikünk a hotelszobában, másikunk az előszobában / oda ágyazott le /. Így oldottuk meg. Szerencsére sértődés nem volt ebből.
A füldugó meg erős horkolás ellen mit sem ér!
Családon belül is volt ilyen, kínos nagyon, mert ha ébresztgeted a horkolót, neki sem jó, és utána általában folytatódik a zajongás.
De gondolj bele, ha pasija lesz, milyen durva, hogy egy lány ennyire horkol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!