Kérem, segíts etek! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
egy nagyon jó barátom már 3 hónapja minden kapcsolatot megszüntetett velem, amióta barátnője van. Feltettem egy hasonló kérdést pár hete, nem igazán kaptam válaszokat. Azóta nem történt semmi. Kerestem telefonon és fészen. Nem válaszol és nem is veszi föl. Nem tettem neki semmi rosszat vagy ha mégis akkor sem tudom mivel. Vagy csak a nő miatt?beleőrülök már lassan.2014. jún. 27. 19:15
1/3 anonim válasza:
Hagyd békén. Nem akar veled lenni, minek erőlteted magadat?
2/3 anonim válasza:
Igen, a nő miatt. Kialakított egy kétszemélyes, szadomazochisztikus kapcsolatot a nővel, amit ők szerelemnek titulálnak. Erre az is bizonyíték, hogy mindenki mással lezárják a kapcsolatot. Ha ez mindkettőjüknek jó, akkor ne is reménykedj. Ha ezt a nő erőlteti, akkor ha szakítanak, van rá esély, hogy visszakapd a barátodat, és vedd meg neki ajándékba Fromm: A szeretet művészete c. könyvet.
3/3 A kérdező kommentje:
Mert fontos a barátságunk. Legalább tudnám mi a helyzet...
2014. jún. 27. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!