Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mennyi idő még megbékül egy...

Mennyi idő még megbékül egy ember, egy barát?

Figyelt kérdés
az egyik legjobb barátomnak csalódást okoztam. Ígértem neki valamit, amit nem teljesítettem. Nem mutatja ki hogy haragszik, csak olyan közömbös lett. Kértem, hogy kiabáljon velem, vágjon pofán vagy bármi. Közömbös. Olyan elhidegült(Nem mintha meleg lett volna ) bocsánatot kértem. Lehet még ebből barátság?
2014. jún. 25. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. Mondjuk attól is függ mit csináltál és ő mennyire haragtartó. De azért a legtöbb ember a kisebb dolgokon túlteszi magát.
2014. jún. 25. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem nagy dologról van szó akkor idővel meg fog békélni.

De azt tudnod kell, hogy ha ez többször eljátszod akkor el fogod veszíteni a barátod. :S

2014. jún. 25. 14:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Pecázni mentünk volna, napok óta terveztük, de nem mentem el mégsem, inkább a barátnőmmel voltam, mert azt mondta szüksége van rám. Szarul alakultak a dolgai az utóbbi hetekben.
2014. jún. 25. 14:13
 4/5 Fényember ***** válasza:
Beszéld meg vele. Ha tényleg nagyon jó barátod és értelmesen beszéled meg vele akkor tuti elfogadja, és megérti. Én is voltam ilyen helyzetben, hogy a barátnőmet hanyagoltam úgy mond a barátom miatt. Feltűnt hogy közömbös lett velem. Utána megkérdeztem hogy mi a baja vagy miért haragszik mert nekem fontos annyira hogy megbeszéljük. Elmondtam bocsánatot kértem elmagyaráztam neki hogy miért is "hanyagoltam" és azóta még jobb lett a barátságunk. :)
2014. jún. 25. 21:01
 5/5 anonim válasza:
Nagyon durván összevesztem a legjobb barátnőimmel 3-4 éve most ott tartunk h elfogadnak.
2014. júl. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!