A sors teszi ezeket, vagy puszta véletlen? (történet)
A nyári szünetben kerestek meg, suli után, hogy egy pár napos programra jó lenne, ha én is tudnék jönni, az osztályból sokan mennek és szinte csak nekünk szervezik. Jelentkeztem.
Az egyik jó barátomat, osztálytársamat győzködtem órákon keresztül, hogy jöjjön, jó lesz, de addig jutottam, hogy majd meglátja. Majd még sokat bíztatta egy lány az osztályból.
Közben kiderült, hogy jön a lány, akibe mondjuk hogy szerelmes vagyok (de van párja), és nagyon jó barátja az előbb említett fiúnak. Na ekkor mondtam magamban, de jó lenne ha mégsem jönne a srác, többet tudnék beszélgetni a lánnyal és nem folyton rajta lógna.
Másnap írt a srác, hogy nem tud jönni, majd mégegy, akivel szintén jóba volt a lány, lemondta.
A programon tulajdonképpen csak a barátnője lesz ott, akivel jobb viszonyban van, meg én, és az utóbbi időkben jobban összebarátkoztunk.
Annyira örülök, hogy így alakult, több időnk lesz így beszélgetni. 20/F
Aki hisz a sorsban, annak a sors, aki nem, annak a véletlen.
Én nem hiszek a sorsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!