Ez nevezhető haverságnak vagy barátságnak?
Kb. úgy 1 és háromnegyed éve ismertem meg egy embert egy a hobbimmal amatőr szinten foglalkozó oldalról. Elkezdtünk beszélgetni, előbb ott üzenetben, később Facebookon. Vannak közös témáink, több is, nagyrészben mindig van valami téma, amikor írogatunk. És múlt nyáron, meg még ősszel is, meg azelőtti időszakban viszonylag sokat elérhető is volt, viszont ezen a nyáron alig van már fent néha, akkor is csak kb. fél órákat.
Ezenkívül azt figyeltem meg, igazából mindig én keresem őt, ő nekem nem ír magától, amikor beszélgetünk, akkor is csak néha.
A másik az élőbeli találkozás, még nem találkoztunk, ő azt mondja szívesen találkozna, ha elmennék a városába, meg tényleg, ott tudnánk is csinálni sok mindent. De engem oda nem engednek el, ő meg nem hajlandó valamiért ide hozzám eljönni, pedig neki se lenne messzebb.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!