Más is idegesítőnek tartja ezt?
Én nem mondanám,hogy idegesítőnek tartom,hanem tulajdonképpen hozzászoktam már.De ettől függetlenül nem tartom jónak.
Igaz,hogy az én ismerőseim akkor is tudnak nekem válaszolni,ha facebookoznak,de ez persze megint más.
A harmadik válaszoló vagyok.De még annyit tennék hozzá,hogy én ezt láttam már pl. rokonoknál is.
Szóval nem csak barátoknál.Rokonoknál meg szerintem még rosszabb,ha ezt csinálják.Csak ugyebár rájuk is hat a világ külsősége,hogy mindenki ezt csinálja.És attól még,mert rokon az illető,attól még facebookozik.(Nem arról van szó hogy állandóan,de csinálja egy ideig)
"Sajnos, ha érdekes a beszélgetés, akkor is, mivel megnézik, hogy a kedves párjuk visszaírt-e..."
Ilyennel se találkoztam még. Ha érdekes volt a beszélgetés, akkor mindenki figyelt, és bekapcsolódott.
Az érdekes beszélgetés viszont elég ritka! De tök mindegy, hogy a telefonjukat bámulják-e. Ha nem érdekes a beszélgetés, és nincs náluk okosteló, akkor bámulnak mást! Magukkal hozott újságot, könyvet, ha nincs akkor az itallapot, étlapot. Ha az sincs, akkor meg meredten bámulnak maguk elé.
Ha nem izgalmas a beszélgetés, akkor unják magukat az emberek! Ennek nincs köze az okostelefonokhoz!
Egy-két ember van, aki tényleg függő, és állandóan nyomja. De azért ez egy lényegesen ritkább jelenség. Arra szinte semmi esély, hogy egy egész társaság ilyen legyen.
"Ilyenkor hiába beszélek nekik, meg sem hallják"
Na ilyenkor kell szépen felállni az asztaltól, és otthagyni őket a 'csába. Ez az irántad tanúsított tisztelet teljes hiánya. Ha Te kibírod a fészbúk nélkül, mert velük akarsz lenni, akkor ennyit ők is igazán megtehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!