Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Lehet hogy életem...

Mit tegyek? Lehet hogy életem egyik legnagyobb döntését kell meghoznom?

Figyelt kérdés
Na szóval néhány napja sétáltam a legjobb barátommal az utcán, suli után kísértem őt haza.... Tudniillik, hogy délután kettő volt, volt 30 fok és én reggel óta nem ittam, nem ettem semmit... nagyon szomjas és éhes is voltam, és mondtam a barátomnak, hogy vegyen nekem egy gombóc fagyit. Könyörögtem neki, mondtam hogy kifizetem, de ő ahelyett hogy vett volna fagyit kiröhögött és élvezkedett azon, hogy szenvedek. Szerintetek számíthatok rá? Vagy keressek új legjobb barátot?

2014. jún. 16. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elmehettek ám a kamu kérdéseitekkel!
2014. jún. 17. 06:21
 12/14 Ciana válasza:
Ha meg nem kamu volt, akkor nagyon kocka gyerekek vagytok. xD Mindketten kiírjátok, de meg nem beszélnétek. Rosszabb lassan a GYK, mint a facebook :D
2014. jún. 17. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:
2014. jún. 20. 21:34
 14/14 A kérdező kommentje:
bump
2014. júl. 9. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!