Gyermekáldás. Milyen ajándékot szoktak ilyenkor adni?
A legjobb barátom felesége most szült néhány napja. A hétvégén meglátogatom őket.
Mivel még nem voltam ilyen helyzetben, ezért szeretném megkérdezni tapasztaltabbaktól, hogy milyen ajándékot vigyek nekik? Üres kézzel nem szeretnék beállítani hozzájuk.
Mivel mindketten nagy kutyamániások, ezért valamilyen plüss kutyafigurára gondoltam (bár kisbabáknak nem tudom hogy szabad-e ilyet odaadni), esetleg mesekönyvre.
Más ötletem nincs. Mit gondoltok?
Szerintem megkérdezheted őket, hogy mit szeretnének, hátha volt valami, amiből a keretre nem futotta esetleg. :)
Ha azt mondják, ne vigyél semmit, azt ne vedd komolyan! :D Anyukának egy szál virág, gyümölcs, bon-bon, tehát jelképes dolog, a babának babajáték, amivel később játszhat, esetleg valami nagyobb rugdalózó, kiszokni, de a mesekönyv sem rossz ötlet. :)
Apukának pedig vidd a lelki támogatásod, és igyatok az egészségükre. :)
Body, kutyusmintás aranyos. Vagy vannak ilyen feliratosak, amik nagyon aranyosak, a Mauglisok jó minőségűek is
pl.:
[link] itt középen van egy olyan, hogy Apa feladatai - ez cuki.
Ha most született, én ujjatlant vagy rövidujjast vinnék 62est, ha hosszú ujjast viszel, akkor nagyobb méretet.
Nem muszáj rendelni, felénk a kínaiakban is kapni.
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
A születés napján megvolt már a leitatás, szóval azt kipipálva :)
A babaholmi jó ötlet. Külön köszönöm a 3-4 és az 5-ös válaszolóknak a segítségüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!