Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Taszítóttak már el barátaid...

Taszítóttak már el barátaid úgy hogy semmit nem tettél ellenük?

Figyelt kérdés
És nem értetted mért néznek levegőnek... haragszanak.... valami.... rosszat mondtál.... de semmi ..minden jót elfelejtettek velem kapcsolatban ? vagy égőnek érezték 2lány (1 fiúez én) párost egy nagyobb részt fiú osztályban

#barát #osztály #taszított
2014. jún. 9. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja.
2014. jún. 9. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
simán. elég ha azt gondolják, hogy tettél valamit. Ezzel ne is foglalkozz. A barátod ilyet bemondásra sosem fog tenni, hanem veled fogja tisztázni a helyzetet.
2014. jún. 9. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
még egy: ráadásul az igazi barátok a bemondásokkal nem is foglalkoznak, rólad nem feltételeznek rosszat stb stb...
2014. jún. 9. 22:39
 4/6 A kérdező kommentje:
ne haragudj béka de 2lány barát haverról van szó...
2014. jún. 9. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy fiú vagy lány . Gondolom nem jársz velük .
2014. jún. 9. 23:53
 6/6 *Nekomimi* ***** válasza:

Na, ez érdekes véletlen, hogy megláttam ezt a kérdést. Pont 1-2 hete történt meg velem ez a dolog. :D

Lehet érthetetlen lesz, de leírom.

Tavaly nyáron a barátom által megismertem egy lányt, aki egy kicsit... nagyon falja a férfiakat. Eléggé rossz híre terjed a falujában, de emígy nem rossz lány, csak...értitek.

Egy barátnőm, aki 14 éve férjnél van, ez a másik lány miatt dobott el egy 23 éves barátságot ( 30 évesek vagyunk ) azzal az indokkal, hogy mivel én XY-nal barátkozom, én is olyan " rossz hírű " lány leszek és nehogy ez befolyásolja a párjával, illetve a már más párokkal kialakított kapcsolatát. :)

2014. jún. 10. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!